Arama sonuçları: *

1. N

expo ramlar A-XMP çalılşıyor

2. N

Bioadan fan kontolü cpu fan kontrol

Kasım indirimi cart curt derken aldık malzemeleride kullanmayı bilmiyoruz youtubedede video türkçe en azından Msı anakartımda sıvı soğutma var pompa hızı ayarlanıyor mu fan kontolü yapıcam ingilizce mnü sıfır bilgi fanlarınhızlandırıp kapatıcam cğu fanı ayarlıcam forumda benzer konuda yol İNTEL...
  3. N

https://hizliresim.com/dn3gmbb
  4. N

The uploaded file is too large for the server to process hatası alıyorum foto atamıyorum :D abi herşeyim sıkıntı ya dediğiniz yerde A-XMP YAZIYOR iyişallah fotoğraf gelmiştir bugün donanım arşivi instagram hikayesinde aynı remlerle sistem hikayesi attı sizmiydiniz patriot aynı tem mhz si farklı...
  5. N

4 slot var birer boşluk şu taktım hocam 1 2 3 4 ben 2 4 de taktım sorun olur mu 1704552355 Rem markası patriot venom 7400 mhz cl36 kutu barkotundan siyesine girdim hemde kullanıcı yorumlarına baktım expo bar yazıyorlardı
  6. N

MSI ANAKART A6 HATA KODU

bendede MSI ANAKART VAR X670E CARBON WİFİ bi kaç kere yazdım şimdi konuda açtım cevap veren olmadı :( bende patriot venom 7400 mhz ram aldım expo ve xmp uyumlu yazıyor sitesinde lakin expo gözükmüyor xmp gözüküyor XMP desteği A-XMP diye gözüküyor expo yok yüksek frekansı A-XMP profil1 re...
  7. N

Msı mag x670e carbon wifi analartıma patriot venom 7400 mhz ram aldım expo ve xmp uyumlu yazıyor sitesinde lakin expo gözükmüyor xmp gözüküyor XMP desteği A-XMP diye gözüküyor expo yok yüksek frekansı A-XMP profil1 re geçince veriyor ama bilgisayar 1 dk gibi bir sürede açılıyor ve anakartımda...
  8. N

Biosda expo gözükmüyor

Msı mag x670e carbon wifi analartıma patriot venom 7400 mhz ram aldım expo ve xmp uyumlu yazıyor sitesinde lakin expo gözükmüyor xmp gözüküyor ve 7400 e çekip profil 1 yapıp f10 dan kaydedince yine olmuyor 4800 de başlangıödaki ayarda çalışıyor
  9. N

AMD R9 7950x3D sistem önerisi

Elimde sıfır msı x670e carbon wifi Ve sıfır 7950x3d ve maı 360r v2 soğutucu bar sistem topluyordum maddi durumlar karıştı satabilirim isterseniz
  10. N

Görüşme yaparken mobil veri kapanması

Telefonum apple ios 17 den öncede bu problem vardı hattım türkcell görüşme yaparken mobil veri açık ama lte ilk başta 3 g dönüşüyor daha sonra yok oluyor , görüşme yaparken mobil verim kapanıyor bilen var mı
  11. N

Çözüldü✓ Sıfır x670e anakart ve 360r v2 sıvı soğutma

Sistem toplamak için aldım sıfır msı 360r v2 sıvı soğutma Ve msı mag x670e tomahawxk anakart satıyorum
  12. N

7600 işlemciye AM5 Anakart ATX Önerisi

Msı geri ödeme kampanyası var ben x670e tomahawk aldım 10300 900 tl ödemesi var
  13. N

Am5 anakartlara indirim gelirmi

Elimde sıfır msı 360r v2 sıvı soğutma Ryzen 5 5600 işlemci Thermal thake 650 waat psu Msı thoma hawk anakart var x 670e Pek anlamıyordum ddr5 sisteme ddr4 işlemci mi ne almışım ilk başka minşng yapcaktım Benlik değişmiş kızıverdim bu saydıklarım sıfır satılık post açmadımda açıcam yoeum...
  14. N

Msı mag x670e tomahawk

Aldım ama fiyat kalite bi fikrim yok iptal edeyim daha ucuza bulurmuyuz veya kart iyi mi yorum yapıcak var mı
  15. N

🔥İndirim Power Boost BST-ATX2000 2000'W 80+ GOLD Power Supply 3.649'TL🔥

Mining için sistem topluyorum çok hoşda patlama yanma yapar mı 4080 7950x3d ikiside çalışıxak başlangıç 1000 watt düşünüyorsumda buda açıkcası çekici geldi çünkü fşyatı baya uygun ve watt yüksek alınır mı arkadaşlar koruması nasıl olur yardımcı olucak var mı
  16. N

ddr5 anakart için ram önerisi

B650 carbon wifi msı düşünüyorum ram kazım hızını etkiliyor bana önerebileceğin ram var mı özelden mesaj atabilirmiyim
  17. N

ddr5 anakart için ram önerisi

Hocam mining yapıcam aslında uani aşırı performanslı ram arıyorum mhz yüksek rcb var bu rem iyi midir? 1699465149 Ryzen 9 7950x3d için ram önerir misiniz? exp desteği falan cagil kalmışım ben ddr3 de kaldım udimm falan bar cahilim yardımcı olucak var mı
  18. N

14 pro max için kılıf önerisi

Daha önceden benzer konular bar lakin buff marka 14 pro max için şefaf kılıf aldım sitesinden 1 ayda sarardı ama magsafe tutuşu çok iyiydi mcdodo aldım magsafe tutuşu onunda iyi ama 3 ayda sarardı kılıf marka kullanıp öneride bulunacak var mı tutuşu iyi olmalı
  19. N

Öneri Trendyol %40 + %40 İndiriminden Neler Alıyorsunuz? Ürün Tavsiyesi!

İptal oldu benim 1699381014 İptal oldu benim siparişim
  20. N

Msı mag 360r v2 VS P360

Msı mag 360 r V2 veya maı mag P360 Arkdaşlar ryzen 9 7950x 3d işlemciye su soğutma lazım epic cash madenciliği yapıcam bu au soğutucular iş görür mü 360 r v2 3500 tl şu an indirimde bunu düşünüyorum yardımcı olur musunuz?
Geri