Arama sonuçları: *

1. P

ekrana görüntü gelmiyor

bu olayın başında bilgisayarı açtıktan 10 dakika sonra filan gidiyordu, zamanla hiç açılmamaya, açılmaya ama işte ekrana görüntü vermemeye başladı ve kasanın içine üfliyince geçiyodu, ama sürekli yapıyodum bunu sabah üfleyip açıyodum ertesi sabah yine üflemem gerekiyodu. içi pis diyedir diye...
  2. P

yeni bir anakart ve psu aldım ama bağlayamadım

msi h81m bir anakart ve 550 watt bir psu aldım, bütün bağlantıları yaptığımı düşünüyorum ama pcyi açınca hiç tepki vermiyor açılmıyor, nasıl neyi yanlış yaptığımı kontrol edebilirim?
  3. P

Anakartım yandı (azcık)

👍
  4. P

Anakartım yandı (azcık)

2 3 aylık kullanacağım zaten daha yüksek para verebilsem alırdım şuan.
  5. P

Anakartım yandı (azcık)

İyi akşamlar herkese, canlı bomba olan Platoon PL 9260 Model psum sayesinde geçtiğimiz aylarda anakartıma (Asus H81M-K) çok büyük zarar geldi (çalışamayacak kadar)Bir bilgisayarcıya gittim ve farklı bir psu ile denedi. psu kablosunun bağlandığı yerin altından duman çıktı. adam bize yeni anakart...
  6. P

Harddiskteki oyunlar yeni SSD'de çalışırmı?

İçinde windows yüklü olan 280 gblik ssdmi sattım ve 500 gblik yeni bir ssd aldım, önceki ssd'de sadece windows ve adobe programları kuruluydu, oyun kurcak olursam harddiske kuruyordum. şimdi yeni ssd'ye windows yükleyip harddiskteki oyunları oynayabilirmiyim? steam filan yolu şaşırmazmı?
  7. P

gece çalışan bilgisayar, bu sabah bozuldu.

Platoon PL 9264
  8. P

Arkadaşlar güç kaynağı bozulmuş, bozulmadan önce anakartıda yakmış. kamikaze yani, baya adam başka güç kaynağıyla denedi bu sefer duman çıktı anakarttan. teşekkürler yinede yardımlarınız için.
  9. P

dün rahat 9 saat pc başında vakit geçirdim, gecede arkadaşlarımla oyun oynadık ve bilgisayarı tuşuna basılı tutarak kapattım. bu sabah kalktım ve bilgisayarı açmaya çalıştım, hiçbir tepki vermiyor açma tuşuna bastığımda. sizce ne olabilir?
  10. P

Harddiski sabitlemezsek ne olur?

Kasamdaki HDD kızağını kaybettim maalesef, arkadaki bölmesinin birine sıkıştırsam yada ön tarafında biryere oturtsam herhangi bir sorun olurmu?
  11. P

Türk Telekom Hipernet'e Geçmeli miyim?

130TL civarı bir fiyata 50Mbps download, 7 mbps'de upload alıyorum ve gayette memnunum. önceden 100tl verip 8 mbps anca alabiliyordum, uploadda 0'ların altındaydı. Hipernete geçebilirsin çok daha mantıklı olur.
  12. P

Sürekli bios ekranına gidiyorum

evet var.
  13. P

Denedim, kurdum biosu tekrardan ama değişen bir şey yok. formatmı atayım diyorsunuz :( 1612014931 harddiskim yok maalesef, ssd kullanıyorum. 1612014991 bilgisayarcıya götürsem ne kadar para alırlar acaba?
  14. P

şimdi deneyeceğim
  15. P

Asus H81M-K anakart 8 GB ram Rx 570 4 GB I5 4460 Bios sıfırlama olayını nasıl yapacağım bilmiyorum, söylerseniz sevinirim.
  16. P

Arkadaşlar bilgisayarı açtığımda direk bios ekranına atıyor. Bu hep olmuyordu aslında, sürekli açıp kapıyordum bilgisayarı, o zaman başarıyla belki açabiliyodum pcyi. Ama şimdi sürekli bios ekranına gidiyor :/
  17. P

SSD'yi HDD'ye taşımak ?!

Bundan 2 gün öncede burda bir konu açmıştım, "harddiskimde sorun var" gibi ve harddiskimin tamamen bad sectorlu olduğunu öğrenmiştim. yeni bir hdd aldm, isteğim ssd'deki herşeyi (windows hariç diyelim) HDD'ye taşımak. ama böyle bir şey mümkünmü bilmiyorum bile. Hatta direk ssd'yi hdd'ye taşımakta...
  18. P

Harddiskim doğru çalışmıyor (galiba)

Harddisk Bad sector yemiş galiba iade edeceğim.
  19. P

onuda denedim ama yine hiçbirşey çıkmıyor, bir şeyi yanlış mı yapıyorum diye ssd'yi test ettim direk her şey çıktı. harddiskte bir sorun var muhtemelen çünkü boot ekranındada sadece ssd gözüküyor hdd yok yine
  20. P

All yazan yere bastım birşeyler oldu bekledim yine aynı kaldı o yer. Deniyorum şimdi aşağıda yazdığınızıda denediğim şeylerden biride buydu zaten, tabi bunu ben harddisk görünmüyor diye denemiştim sonra çözmüştüm olayı. asıl sorun harddiskimin gereksiz saçma hareketler yapması :)
Top Bottom