Arama sonuçları: *

1. kaybishuza

❌İndirim Bitti! North Bayou Nb F80 Monitör Kolu (849 TL)

benimde yoktu birini bulmuştum monitörler için 3D Baskı yapıp satıyordu kendisi ve basım kalitesi baya iyidi bende alıp takmıştım bir sorun yaşamadım
  2. kaybishuza

100 LÜK TARİFE ( TELEKOM ALTYAPI)

bu sitede a çıkıyor
  3. kaybishuza

bu sekilde MODEM MARKASI Skyworth GN630V
  4. kaybishuza

Merhabalar tekrar dün bağladılar ama speed teste download latency yüksek çıkyor neden olur
  5. kaybishuza

Türksat 100/15mbs internet + tv + altın sinema paketi 550tl

Merhabalar şuan Millenicom kullanmaktayım tahadütüm bitmek üzre Binamda Türksat altyapısı var; hatta üç farklı altyapı seçeneği bulunuyor. Türk Telekom’dan bıktım artık. Superonline iyi ama çok pahalı. Türksat KabloNet’i kullanmak istedim. 100/15 Mbps internet + TV + sinema paketi için ilk 12 ay...
  6. kaybishuza

Merhabalar üstadım senin sayende 3 senedir internet piyasasını araşatırmadan bilgi sahibi olabiliyorum büyük adamsın vessellam birde türksat altyapısı var bende hatta 3 tane alt yapı var tt den bıktım artık superonline iyi ama çok pahalı bende türksat kablo neti kullanmak istedim 100/15mb...
  7. kaybishuza

🔥İndirim Lumberjack Ayakkabılar 900-1000₺

flo'dan 2. %50 indirimle daha ucuza almışım kazık
  8. kaybishuza

🔥İndirim Qcy T32 Ailybuds Clear ENC 4 Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık(Beyaz)399TL

bu arada kesinlikle katılıyorum sünger kulak içi padler satılıyor ve gayet iyi olduklarını duydum
  9. kaybishuza

🔥İndirim Qcy T32 Ailybuds Clear ENC 4 Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık(Beyaz)399TL

en son 10 gün önce şarj ettim kutusunu hala bitmedi ama deneyecek pek vaktim de yok açıkcası 1763059292 gayet doğru anc aktif gürültü engelleme yani dışardan gelen sesleri engelleyip müzik deneyimini daha çok arttırıyor ancak daha fazla enerji tüketiyor enc ise müzik dinlerken dışardaki sesleri...
  10. kaybishuza

1 yıl kadar kullandım sol tarafta ses kaybı şarj bitimi gibi durumlar olmadı haftada 5 gün 2 saat kadar kullandım şuan ne şarj ne ses sıkıntısı yaşadım ancak son sesde dışarı ses veriyor mu hiç denemedim ama anker daha iyi bir kulaklık bunu söyleyebilirim
  11. kaybishuza

idareten kesinlikle üzmez gayet mantıklı bir seçim olur 1763056007 anker r50 i kullaanıyorum arada fark var ancak o kadar ahım şahım bir fark yok %20-%10 luk bir fark var diyebilrim
  12. kaybishuza

ttec ürünlerini hiç kullanmadım ama bu fiyata gayet iyi bir kulaklık diyebilirim 1763052940 enc dışarda konuşurken mikrofona gelen sesleri engelliyor anc gibi değil :D
  13. kaybishuza

https://www.trendyol.com/qcy/t32-ailybuds-clear-enc-4-mikrofon-bluetooth-5-3-kablosuz-kulaklik-p-864744665 Fp kulaklık diyebilirim geçerli ürün
  14. kaybishuza

Valorant rekabetci oyunlar için orta segment pc parça önerisi

Merhabalar Valorant rekabetci oyunlar için orta segment pc parça önerisi istiyorum yiğenim için 2.el olarak toplayacağım elimde 550w güç kaynağı var
  15. kaybishuza

❌İndirim Bitti! GravaStar Mercury M2 Oyun Faresi 600 tl amazon

yok kolay gelsin haftanın 7 günü çalışıyor
  16. kaybishuza

Hikayeli oyunlar oynamıyorum hangi ekran kartını almalıyım?

yok olmaz yani en en düşük 4060 öneririm ancak hemen hemen aynı fiyat 5060a geçmeniz daha iyi olacaktır
  17. kaybishuza

Hikayeli oyunlar oynamıyorum hangi ekran kartını almalıyım?

işlemcin iyi olsun multiplayer için gerisi bhoş ddr5 sistem toplanır
Geri