nurullahblc66
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 596
Demek istediğim test etmek için yoksa gidip bunu sürüp 500tl alıyorsa haram olsun o para.Asıl onlar kullanmamalı ya bunları, zaten işlem başı en ucuz haliyle düşünsek 500TL ücret alacak ha şunu sürüp gramı 2TL ye halletmişsin ha kaliteli macun alıp gramı 40TL ye işi halletmişsin zaten işleme 500TL alıyorsun (çok iyimser bir rakam) orada hiçbir esnaf müşteri memnuniyeti için 38TL nin hesabını yapmamalı.
Yapan var mı var ama kendisi için de mantıklı bir iş modeli değil müşteri memnun kalmadığı yere birdaha gelmez, 500 alacağına 550 al işini düzgün yap.
Yalan yok kendim sistem toplarken Core 2 Duo gibi işlemcilere sürmüştüm bunlardan ama işlemci 50TL zaten kaliteli macuna yazıkDemek istediğim test etmek için yoksa gidip bunu sürüp 500tl alıyorsa haram olsun o para.
Ona nutella sürsen yine soğur zaten çok takmaYalan yok kendim sistem toplarken Core 2 Duo gibi işlemcilere ya sürmüştüm bunlardan ama işlemci 50TL zaten kaliteli macuna yazık![]()
Bilgisayarci değilim ki dostum ne para almasıUla dünya para alıyorsunuz en kötü mx4 süreceksiniz tabi ki başka ne gideriniz var.
Dalga geçiyom hocam1.78 w mk işlemciye üflesen daha çok etki eder. 450 TL'ye 8gr mx6 almışsın daha ne istiyon![]()