🔥İndirim 70gr termal macun 149₺

Aha da kanıtı

Ekler

• 1000260797.webp
    1000260797.webp
    390.7 KB · Hit: 109
Asıl onlar kullanmamalı ya bunları, zaten işlem başı en ucuz haliyle düşünsek 500TL ücret alacak ha şunu sürüp gramı 2TL ye halletmişsin ha kaliteli macun alıp gramı 40TL ye işi halletmişsin zaten işleme 500TL alıyorsun (çok iyimser bir rakam) orada hiçbir esnaf müşteri memnuniyeti için 38TL nin hesabını yapmamalı.

Yapan var mı var ama kendisi için de mantıklı bir iş modeli değil müşteri memnun kalmadığı yere birdaha gelmez, 500 alacağına 550 al işini düzgün yap.
Demek istediğim test etmek için yoksa gidip bunu sürüp 500tl alıyorsa haram olsun o para.

Demek istediğim test etmek için yoksa gidip bunu sürüp 500tl alıyorsa haram olsun o para.
Yalan yok kendim sistem toplarken Core 2 Duo gibi işlemcilere sürmüştüm bunlardan ama işlemci 50TL zaten kaliteli macuna yazık 😀

Bunu sürüp 500TL den fazla alan bile vardır eminim, kendisine sorsan iletkenlik değeri ne onu bile bilmiyordur hepsi aynı der.

Yalan yok kendim sistem toplarken Core 2 Duo gibi işlemcilere ya sürmüştüm bunlardan ama işlemci 50TL zaten kaliteli macuna yazık 😀
Ona nutella sürsen yine soğur zaten çok takma :D

Bu macunu sürmeden oturtsak daha iyi iletir muhtemelen

Bu bilgisayarcilarin kullanacağı malzemeden de değil kullanıyorsa parayı çok seviyordur , anca triyak alüminyum blok arasına olur bu macun

Geçen ay aynısını trendyoldan 50 liraya almıştım , aktif oyun oynadığım pc ye sürmüştüm sıcaklık değerleri abartıldığı kadar kötü değildi hatta fiyatına göre çok iyiydi. Hala da kullanıyorum

1772037837783.webp

HP servisin sürdüğü macun.

2 tanesi 139 liraya geldi eğer vaktim olursa biraz test yapıcam sonuçları atarım buraya incelerim mikroskop ile görüntüsü aktarmaya çalışırım sırf can sıkıntısı tabi müsait olursam thermal grizllyden şaşmıyorum macun olarak

bunları daha çok ben amfilerin entegrelerini soğutmak için alıyorum iş görüyor zaten bildiğin çamur gibi bişi yoklukta gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,870
Üyeler
189,339
Son üye
xcloser
Geri