Arama sonuçları: *

1. G

Razer Klavye stokları

1615137546 tahmini olarak ne zaman yenilenir sence hafta, ay olarak söyler misin
  2. G

Razer Klavye stokları

Razer klavyelerinin çoğu stokta değil Amazon’da İngilizceleri mevcut haricinde nerdeyse hiç klavye yok. Stoklar ne zamana gelicek blackwidow elite almayı düşünüyorum ama stok yok stokların ne zaman yenileneceği hakkında bir bilgisi olan var mı?
  3. G

Razer blackwidow elite stoğu

Razer blackwidow elite stokları yenilenmiyor Blackwidow elite birkaç hafta önce tükendi ve stoklar yenilenmiyor çevremde sorduklarım bazen uzun süre bu stokların gelmediğini söylüyor, stoklar neye göre geliyor veya ne zaman geliyor? Klavye almak için 1-2 haftalık sürem var sizce bu süre...
  4. G

Elimde aero itx 1660s var sizce iyi mi

Elimde aero itx 1660 s var, birçok kaynak farklı yorum yapıyor bazı yerlerde ısınma sorunu oluyor deniliyor bazen de ısınma olmuyor deniliyor sizce iyi mi?
  5. G

3000 TL civarına en iyi ekran kartı

3000tl civarına en iyi fiyat performans ekran kartı hangisidir sizce? Piyasa sürekli değiştiği için güncel öğrenmek istedim bir de elimde aero itx 1660super var sizce iyi mi?
  6. G

Sıfır Ekran Kartını Nasıl Satarım Veya Takas Yaparım

Hayır tek fanlı olduğu için 1612036663 Tek fanlı olmasından dolayı performans açısından biraz daha düşük verim alacağımı duydum, böyle bir şey var mı yoksa fark etmiyor mu?
  7. G

Gtx 1650 süper gaming x 1612035496 1612035510 2800 TL civarı
  8. G

Korona yüzünden kargo süresi gecikti ve iade süresi geçti protokol yüzünden değiştirmiyorlar henüz hiç kullanmadım sadece bana gönderilmeden önce firma tarafından test edildi
  9. G

Elimde areo itx 1660 süper ekran kartı var. Daha hiç kullanmadım, yanlış sipariş ettim piyasa değerine yakın nasıl satarım? @DonanimArsivi
Top Bottom