Elimde areo itx 1660 süper ekran kartı var. Daha hiç kullanmadım, yanlış sipariş ettim piyasa değerine yakın nasıl satarım? @DonanimArsivi
Tiktok’a koy direk satarsın...Elimde areo itx 1660 süper ekran kartı var. Daha hiç kullanmadım, yanlış sipariş ettim piyasa değerine yakın nasıl satarım?
Yanlış mı sipariş ettin? Ne zaman aldın? İade etsene
İstanbul, ankara gibi işlek bir yerdeyseniz 2800'den koyun, muhtemelen hızlıca satılır.Elimde areo itx 1660 süper ekran kartı var. Daha hiç kullanmadım, yanlış sipariş ettim piyasa değerine yakın nasıl satarım? @DonanimArsivi
Hocam ne alacaktınız kart olarak ?Korona yüzünden kargo süresi gecikti ve iade süresi geçti protokol yüzünden değiştirmiyorlar henüz hiç kullanmadım sadece bana gönderilmeden önce firma tarafından test edildi
Oyuncu markete 3K'dan koyun, hızlıca satılır.Korona yüzünden kargo süresi gecikti ve iade süresi geçti protokol yüzünden değiştirmiyorlar henüz hiç kullanmadım sadece bana gönderilmeden önce firma tarafından test edildi
kaç paraKorona yüzünden kargo süresi gecikti ve iade süresi geçti protokol yüzünden değiştirmiyorlar henüz hiç kullanmadım sadece bana gönderilmeden önce firma tarafından test edildi
Gtx 1650 süper gaming xHocam ne alacaktınız kart olarak ?
kaç para
kaç para