Arama sonuçları: *

1. C

Telefon bilgisayara kablo ile bağlandığında sadece şarj oluyor

pcye indirip kuracaksın 1612469406 https://samsungusbdrivers.me/samsung-usb-driver-v1-7-23-0/ ya da samsung orijinal sitesi. dilersen bunu indir. senin için daha sağlıklı olur
  2. C

Microsoft MTP Device Driver bu işini görür
  3. C

önce seçenekleri deniyelim :) mtp seçeneklerine bakalım. ayarlardan usb pc bağlantısını bulup onu varsayılan yapman gerek, sorun devam ederse pcye güncel samsung usb drive indirmen gerek.
  4. C

uykulu uykulu okudum, sonra fark ettim :) düzenledim cevabı
  5. C

geliştirici seçeneklerinden ziyade orada hata ayıklama modu var, denedin mi ?
  6. C

itopyada tanıdığı olan

o zaman 2 gün önce ürünümün gelmesi gerekiyordu :) 1612436061 ne zaman ve hangi ürünleri aldınız ? ben de korktum şuan :(
  7. C

itopyada tanıdığı olan

forumda olup da itopya ile sorun yaşayanlar Abdullah Bey'e yazsın bence, bizler onun reklamları yüzünden itopyadan alışveriş yapıyor ve mağdur oluyoruz. ya da sisteme kod girilsin , donanım arşivinden gidenlere öncelik tanınsın. bir ürünü 5 gündür kargoya veremediler (demonte)
  8. C

All in One Bilgisayarım Çok Isınıyor Sorunu Nasıl Çözerim?

konuyu çözüldü diye işaretleye bilirsin :))
  9. C

fişi prizden çek ve bi sökmeyi dene kırmadan :) korkma, zaten fazladan vida koyuyorlar içine . ben her laptop söküşümde iki vida fazla çıkıyor :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
  10. C

buyur abicim, bir şey olacağını düşünmüyorum ama güzel tornavida takımın ve diş fırcan yoksa sökme derim :)
  11. C

itopyanın kargomu gönderememe sorunsalı

ben donanım arşivinin sürekli itopya ile çalışmasına güvenerek orayı tercih ettim. acelem olmasa gittigidiyor ve hepsi burada aynı üründen daha ucuz fiyata bulabiliyordum. toplu bi yerden olsun dedim. nalet olsun, nalet olsun
  12. C

madem itopya o kadar sipariş alıyor, neden teknobiyotik gibi farklı kargo firmalarıyla çalışmıyor ki ? ikisinde de ilk alışverişim. müşteriyi düşünmek lazım, kısacası başka yerde +250 fark bile olsa başka siteden alırım. parasıyla rezil olan bi ülke vatandaşı biz varız, ki paramızı da kolay...
  13. C

satışla alakalı olmamalı. aynı hizmeti sunması gerekiyor. mesela teknobiyotık 5 malzemeyi 1 elemanla satıyorsa, itopya 100 malzeme için 20 eleman çalıştırmalı. kısaca bu düşündüğün tüketicinin acizliği. ben şahsen eşşek gibi beklemeyi sevmeyen biriyim, parasını verdiysem hizmetimi isterim...
  14. C

kayseride yaşıyorum artık, ki daha önce vanda yaşıyordum :) van ist mesafe 2 saat, itopya kayseri arası 2 hafta :(
  15. C

sevemedim itopyayayı :( biliyidim büüyle ulacağiiini :(
  16. C

aynı dk içinde (pazar günü) itopya ve teknobiyotikten sipariş verdim. teknobiyotik kargom bugün 16:13te elime ulaşırken İTOPYA KARGOMU vermemiş bile. arıyorum 2-3 iş günü diye sisteme yazmışız diyor (yazmıyor). arkadaşım, stoklarında olan bir ürünü göndermek de 3 gününü almamalı. umarım yarın...
  17. C

5.500 TL Sistem Önerir Misiniz?

ben de sandisk ultra m2 ssd alcaktım, sorunlu dediler. yine sorayım. sorunlu mu :)
  18. C

Öneri Samsung 500GB 870 Evo! (499 TL)

ben de bilmiyorum, sadece okuma yazma oranı çok iyi. işimi görür zaten 2 yıl garantili ürün. ilerde satarım
Top Bottom