Modeli internette aratıp belki açan birinin videosu veya yazısı çıkabilir.hocam açıcak yer yok vida yerleri yok nasıl açım
hp all ine one 22 c0xxmodeli yazar mısın ?
hocam vidoları var ama korkuyom bişey olmazmı yakında sistem toplıcam ama şimdi elimdekindende olmayımModeli internette aratıp belki açan birinin videosu veya yazısı çıkabilir.
Bazıları kapaklı filan olabilir çünkü.
buyur abicim, bir şey olacağını düşünmüyorum ama güzel tornavida takımın ve diş fırcan yoksa sökme derimhp all ine one 22 c0xx
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam vidoları var ama korkuyom bişey olmazmı yakında sistem toplıcam ama şimdi elimdekindende olmayım
hocam bu benim bilgisayarla aynı renk aynı çıkışlar fln var ama kendim yapmaya korkuyorum bi bilgisayarcıı yapabilrmi aslında pandemiden dolayıda evden çıkmıyorum nasıl yapıcam bilmiyorumbuyur abicim, bir şey olacağını düşünmüyorum ama güzel tornavida takımın ve diş fırcan yoksa sökme derim
fişi prizden çek ve bi sökmeyi dene kırmadanhocam bu benim bilgisayarla aynı renk aynı çıkışlar fln var ama kendim yapmaya korkuyorum bi bilgisayarcıı yapabilrmi aslında pandemiden dolayıda evden çıkmıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum
easy çözümacil yardım yoksa ben bu pc yi kıracam
sonuçları bekliyorum :deyw hemen deniyorum bu çözümü
konuyu çözüldü diye işaretleye bilirsinsonuç: ısınma çözüldü çünkü pc yı kırdım bidaha açılmıcak :d
Umarım şakadır.sonuç: ısınma çözüldü çünkü pc yı kırdım bidaha açılmıcak :d