Arama sonuçları: *

• Users: neoss
  • Order by date
  1. N

PC bazen açılıyor bazen açılmıyor

Merhaba, yakın zamanda bilgisayar topladım kardeşimle beraber ve bileşenlerimiz aynı olmasına rağmen benim bilgisayarımda çok tuhaf rastladığım bir sorun var. Öncelikle start verdiğimde fanlar vs dönüyor USB'lere elektrik gidiyor fakat USB cihazları tanımıyor, ekrana görüntü dahi gelmiyor ve bu...
  2. N

Hangi Laptobu alsam mantıklı ?

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v20-4/ https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v17-3-5/
  3. N

Acer mi monster mi laptop olarak

Eğer fiyatları aynı derecede ise acer fakat teknik servise önem veriyorsanız monster olacağını düşünüyorum
  4. N

Yardım Thermaltake TH240 ikinci el alınır mı ?

Temiz çalışır durumda ise alınır hocam şuan sıfırı 3000-3500 tl
  5. N

İkinci el Realme c25 alınır mı nasıldır ?

6000 mah yeterince iyi bence ben a10s kullanıyorum hocam rahat 1gün çıkartıyor sosyal medya vs yani bataryası üzmez eğerki çok hırpalanmamışsa sonuçta ikinci el dikkat ederseniz sıkıntı olmaz 1697043144 4000 mah benimki
  6. N

İkinci el Realme c25 alınır mı nasıldır ?

Eğer kozmetik durumu iyi ise güzel bir seçim olabilir hatta bahsi geçen cihazın yongası ile beraber oyunların çoğunu çalıştırır pubg 40 fps düşük ve dengelide hd de ise 30 fpstir
  7. N

odak arttırıcı ilaçlar var mı?

ilaç bilmiyorum ama şekeri birakmayı deneyebilirsin işe yarıyor
  8. N

FreeDos Laptopa Telefon veya Tablet kullanarak Windows 11 kurulabilirmi?

Arkadaslar laptop alacağım fakat uyguna gelmesi için freedos seçtim fakat ulasabileceğim bir bilgisayar yok o yüzden telefon veya tabletle halldebilirmiyim ?
  9. N

Bugün Sitemize Yapılan Yoğun Saldırı

Beyler siteye saldırı yapan kişiyi buldum aynı zamanda bu kişi "VATAN BİLGİSAYARADA" yakın zamanda saldırı yapmış ve "SALDIRI YERİ MISIR"
  10. N

Beyler siteye saldırı yapan kişiyi buldum aynı zamanda bu kişi "VATAN BİLGİSAYARADA" yakın zamanda saldırı yapmış ve "SALDIRI YERİ MISIR"
  11. N

buda fotolar
  12. N

Top Bottom