Neler Yeni

İkinci el Realme c25 alınır mı nasıldır ?

Dainty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
hüseyin
Bütçe
2600
Soru başlıkta oyun oynanmayacak instagram fc ve wp gibi gündelik kullanılacak bütçe fazla değil bu fiyata ikinci elden mantıklı mı batarya ömrü nasıl olacak babam kullanacak öyle düsünün

neoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
muhammet öncel
Eğer kozmetik durumu iyi ise güzel bir seçim olabilir hatta bahsi geçen cihazın yongası ile beraber oyunların çoğunu çalıştırır pubg 40 fps düşük ve dengelide hd de ise 30 fpstir

Dainty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer kozmetik durumu iyi ise güzel bir seçim olabilir hatta bahsi geçen cihazın yongası ile beraber oyunların çoğunu çalıştırır PUBG 40 fps düşük ve dengelide hd de ise 30 fpstir
Hocam baban kullanacak normal instagram wp facebook gibi bide şajsi uzun gitmesi lazım is görüsüyor vs..

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,140
İsim
kilan embappe

neoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
muhammet öncel
Hocam baban kullanacak normal instagram wp facebook gibi bide şajsi uzun gitmesi lazım is görüsüyor vs..
6000 mah yeterince iyi bence ben a10s kullanıyorum hocam rahat 1gün çıkartıyor sosyal medya vs yani bataryası üzmez eğerki çok hırpalanmamışsa sonuçta ikinci el dikkat ederseniz sıkıntı olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

6000 mah yeterince iyi bence ben a10s kullanıyorum hocam rahat 1gün çıkartıyor sosyal medya vs yani bataryası üzmez eğerki çok hırpalanmamışsa sonuçta ikinci el dikkat ederseniz sıkıntı olmaz
4000 mah benimki

Top Bottom