Neler Yeni

İkinci El Logitech G923 Alınır mı?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kayışlı bulsan daha iyi bütçe nedir trustmaster çeksen daha iyi t300lerden
Diğer mesajlarda belirtmiştim param olsa alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

vites önemli deyilsen 2 el t150 pro ya baka hem kayış hede dişli kulaniyor
Çok fark etmediğini söylüyorlar üstteki mesajlara bakarsan. Vites daha mantıklı ona göre

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Deniz Ayaz Ocak
Diğer mesajlarda belirtmiştim param olsa alırım

Çok fark etmediğini söylüyorlar üstteki mesajlara bakarsan. Vites daha mantıklı ona göre
yani t150 pro hem g29 daha sessiz ama senin kararın büyük ihtimale ets 2 forza horazin için ve asseta corsa için aliyorsun sana için hangisi daha iyisi onu al

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yani t150 pro hem g29 daha sessiz ama senin kararın büyük ihtimale ets 2 forza horazin için ve asseta corsa için aliyorsun sana için hangisi daha iyisi onu al
Başka ne için alayım zaten :d

Dişli alma kanks çok ses çıkarıyor ve pek kullanışlı değil 2 defa g29 aldım 0 dişli olduğu için sattım hevesimi giderip 😅😆
En fazla ne kadar sesli olabilir ki

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Burak

Kanks yol dışına çık bak neler oluyor dkcjdhhxbxbxb ilk deneyimledigim zaman lan direksiyon mu bozuk la diye irkildim sonradan dişli mekanizması olduğunu hatırladım dkxhdhdhx pek sevilesi bir ses değil incelemelerine bak istersen bir dahakine moza yada trustmaster t300s di sanırım onu cekicem dişli yerine kayış var harika hissiyata sahip

İstersen takla at oyunda sorun yok dlcjdjhhxbs trustmaster moza da falan

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kanks yol dışına çık bak neler oluyor dkcjdhhxbxbxb ilk deneyimledigim zaman lan direksiyon mu bozuk la diye irkildim sonradan dişli mekanizması olduğunu hatırladım dkxhdhdhx pek sevilesi bir ses değil incelemelerine bak istersen bir dahakine moza yada trustmaster t300s di sanırım onu cekicem dişli yerine kayış var harika hissiyata sahip

İstersen takla at oyunda sorun yok dlcjdjhhxbs trustmaster moza da falan
DFGT hakkında ne düşünüyorsunuz
@The GodFather @Emir Aydın

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,016
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
DFGT hakkında ne düşünüyorsunuz
@The GodFather @Emir Aydın
Giriş seviyesi için efsane bir direksiyon ancak G29'a göre çok kötü. Eskiden fiyat/performans açısından çok iyiydi ve alıp kullanmıştım. Fazlasıyla da memnun kalmıştım. Ancak şu anda bence çok pahalıya satılıyor. G29'dan daha ucuza bir şeyler bakmak istiyorsan G27'ye bakabilirsin. G29'dan çok da farklı değil.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Giriş seviyesi için efsane bir direksiyon ancak G29'a göre çok kötü. Eskiden fiyat/performans açısından çok iyiydi ve alıp kullanmıştım. Fazlasıyla da memnun kalmıştım. Ancak şu anda bence çok pahalıya satılıyor. G29'dan daha ucuza bir şeyler bakmak istiyorsan G27'ye bakabilirsin. G29'dan çok da farklı değil.
G29 dişli sesi falan sorunlu dedi üstteki arkadaş o yüzden biraz soğudum. internette baktım gerçekten çok sesli olabiliyor ama dfgt'de öyle değil gibi sanki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,133
Üyeler
162,916
Son üye
Ozmenali
Top Bottom