Kayışlı bulsan daha iyi bütçe nedir trustmaster çeksen daha iyi t300lerdenG923 direksiyon seti alınır mı? İkinci el alacağım. Daha iyisi var mı bu fiyata (kesinlikle artmaz bütçe)
vites önemli deyilsen 2 el t150 pro ya baka hem kayış hede dişli kulaniyorYani aşırı değil ama olsa çok daha iyi olur.
Diğer mesajlarda belirtmiştim param olsa alırımKayışlı bulsan daha iyi bütçe nedir trustmaster çeksen daha iyi t300lerden
Çok fark etmediğini söylüyorlar üstteki mesajlara bakarsan. Vites daha mantıklı ona görevites önemli deyilsen 2 el t150 pro ya baka hem kayış hede dişli kulaniyor
Dişli alma kanks çok ses çıkarıyor ve pek kullanışlı değil 2 defa g29 aldım 0 dişli olduğu için sattım hevesimi gideripDiğer mesajlarda belirtmiştim param olsa alırım
yani t150 pro hem g29 daha sessiz ama senin kararın büyük ihtimale ets 2 forza horazin için ve asseta corsa için aliyorsun sana için hangisi daha iyisi onu alDiğer mesajlarda belirtmiştim param olsa alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok fark etmediğini söylüyorlar üstteki mesajlara bakarsan. Vites daha mantıklı ona göre
Başka ne için alayım zaten :dyani t150 pro hem g29 daha sessiz ama senin kararın büyük ihtimale ets 2 forza horazin için ve asseta corsa için aliyorsun sana için hangisi daha iyisi onu al
En fazla ne kadar sesli olabilir kiDişli alma kanks çok ses çıkarıyor ve pek kullanışlı değil 2 defa g29 aldım 0 dişli olduğu için sattım hevesimi giderip
Kanks yol dışına çık bak neler oluyor dkcjdhhxbxbxb ilk deneyimledigim zaman lan direksiyon mu bozuk la diye irkildim sonradan dişli mekanizması olduğunu hatırladım dkxhdhdhx pek sevilesi bir ses değil incelemelerine bak istersen bir dahakine moza yada trustmaster t300s di sanırım onu cekicem dişli yerine kayış var harika hissiyata sahipBaşka ne için alayım zaten :d
En fazla ne kadar sesli olabilir ki
İstersen takla at oyunda sorun yok dlcjdjhhxbs trustmaster moza da falanBaşka ne için alayım zaten :d
En fazla ne kadar sesli olabilir ki
DFGT hakkında ne düşünüyorsunuzKanks yol dışına çık bak neler oluyor dkcjdhhxbxbxb ilk deneyimledigim zaman lan direksiyon mu bozuk la diye irkildim sonradan dişli mekanizması olduğunu hatırladım dkxhdhdhx pek sevilesi bir ses değil incelemelerine bak istersen bir dahakine moza yada trustmaster t300s di sanırım onu cekicem dişli yerine kayış var harika hissiyata sahip
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstersen takla at oyunda sorun yok dlcjdjhhxbs trustmaster moza da falan
İncelemelerine bak bütçe çıkıyor olsa git kayışlı tercih et
Giriş seviyesi için efsane bir direksiyon ancak G29'a göre çok kötü. Eskiden fiyat/performans açısından çok iyiydi ve alıp kullanmıştım. Fazlasıyla da memnun kalmıştım. Ancak şu anda bence çok pahalıya satılıyor. G29'dan daha ucuza bir şeyler bakmak istiyorsan G27'ye bakabilirsin. G29'dan çok da farklı değil.
G29 dişli sesi falan sorunlu dedi üstteki arkadaş o yüzden biraz soğudum. internette baktım gerçekten çok sesli olabiliyor ama dfgt'de öyle değil gibi sankiGiriş seviyesi için efsane bir direksiyon ancak G29'a göre çok kötü. Eskiden fiyat/performans açısından çok iyiydi ve alıp kullanmıştım. Fazlasıyla da memnun kalmıştım. Ancak şu anda bence çok pahalıya satılıyor. G29'dan daha ucuza bir şeyler bakmak istiyorsan G27'ye bakabilirsin. G29'dan çok da farklı değil.