Neler Yeni

Logitech G29 mu G923 mü Arasındaki Farklar

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,141
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Satıcı ile konuştum ilanda fotoğrafı yoktu direksiyon setinin özelden konuştuk cihazın fotoğrafını attı bu sizce nasıl 14000tl 1.5yıl TR garantili test edip alacağım sizce nasıl fiyatı değilde güvenilir mi acaba satıcı gayet iyi birisine benziyor
Pahalı, ben olsam almazdım. Vitesle birlikte 17.200 TL'ye gelecek. Evet çok temizdir ancak bence ne olursa olsun vitessiz haliyle bu fiyat etmemeli. Satıcı hakkında kimse bir şey diyemez. Orası senin risk alıp almamana kalmış.

Satıcı:15 kasım 2024 hepsiburada üzerinden alındı distribütör garantili dedi gayet temizde cihaz hemde garantili alıcam varmı bir fikri önerisi olan
distribütör firma yanlışım olmasın penta'dır kesin şayet oysa Logitech mouse gönderdim skroll tuşu bozuktu 1 hafta içinde tamir edip gönderdiler süreç hızlıydı memnun kaldım

Fatih(?)

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih
Pahalı, ben olsam almazdım. Vitesle birlikte 17.200 TL'ye gelecek. Evet çok temizdir ancak bence ne olursa olsun vitessiz haliyle bu fiyat etmemeli. Satıcı hakkında kimse bir şey diyemez. Orası senin risk alıp almamana kalmış.

Birde hocam İstanbul içi elden alıcam da o yüzden şahsen İstanbul dışında daha ucuz bence direksiyon setleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte hocam bunlarda iyi de yurt dışından alınmış garantisiz veya yurtdışı garantili almak istemiyorum bunlar o yüzden ucuz

distribütör firma yanlışım olmasın penta'dır kesin şayet oysa Logitech mouse gönderdim skroll tuşu bozuktu 1 hafta içinde tamir edip gönderdiler süreç hızlıydı memnun kaldım
Hocam distribütör garantili Tr de yaptırılmıyor mu sonuçta sonra bozulur vesaire Trde yaptırılabilir olsun

Son düzenleme:
Birde hocam İstanbul içi elden alıcam da o yüzden şahsen İstanbul dışında daha ucuz bence direksiyon setleri

İşte hocam bunlarda iyi de yurt dışından alınmış garantisiz veya yurtdışı garantili almak istemiyorum bunlar o yüzden ucuz

Hocam distribütör garantili Tr de yaptırılmıyor mu sonuçta sonra bozulur vesaire Trde yaptırılabilir olsun
Yaptırılıyor

Fatih(?)

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih

Sizce herkese soruyorum pahalı mı 14000tl vitessiz 1.5 Tr garantili fotoğrafları bıraktım deneyip alacağım ?

Yaptırılıyor
Teşekkürler hocam Eyw sizce dediğim ilan nasıl alacağım da yüksek ihtimal onuda

Top Bottom