Arama sonuçları: *

1. R

Yardım Casper G770 vs Lenovo

Casperin bu modeli ile https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g7701245-bfj0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-1tb-ssd-rtx3050-freedos-156-144hz-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00002R2PMT?url_src=and-product-detail Lenovonun modeli arasında kaldım ? Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IAH7 Oyuncu...
  2. R

ASUS DSL-AC750 ve Türknet

Kardeşim abonelik başlatırken bu kodu verirsen 1 ay bedava internet kazanırsın. JXH92QR60YOM ayrıca bağlantında bir sorun veya gecikme olursa özelden bana sorarsan yardımcı olurum.
  3. R

[REHBER] Format ve İlk kurulum sonrası kurulacak programlar

Word harici bu programlar en fazla 1 gb yer.
  4. R

Öneriler dikkate alınarak konu güncellenecektir.
  5. R

[REHBER] Kurulum Sonrası Driver/Sürücü Yükleme

Sıralamayı ona göre ekledim normalde bende pek kullanmam ama bazı driverlar genellikle eski pcler için olanlar sadece driver programlarında bulunuyor malesef .
  6. R

[REHBER] Kurulum Sonrası Driver/Sürücü Yükleme

Driver yükleme 4 adımdan oluşur. 1- Windows 10 Güncelleme aracı ile otomatik driver yükleme : Windows ayarlarından Güncelleştirme ve Güvenlik bölümüne girin ve güncelleştirmeleri denetle diyin.Gerekli driverlar yüklenecektir. 2-Ankart ve diğer bileşenlerin modelini öğrenerek manuel driver...
  7. R

[REHBER] İso dosyası Usb Belleğe Nasıl Yazılır ( Format Flaşı Oluşturma )

Gerekli malzemeler : Minimum 8GB USB Bellek Rufus Programı : İndirmek İçin Tıkla Windows İso dosyası : İndirmek İçin Tıkla ( Windows 10 iso ) Adımlar 1-Windows iso dosyasını yukarıdaki linkten indirin 2-Rufus programını yukarıdaki linkten indirin. 3-Usbnizi bilgisayara takın.(İşlemler...
  8. R

Program açıklamalarının bir kısmı wikipediadan alınmaktadır.Kendi kurduğum sırayla yazıyorum.Crack kullanmamak için link koymıyacağım bazılarına ama internette kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz.Konu yorumlara göre güncellenecektir. 1-Winrar : WinRAR, Windows için Shareware dosya arşivleme...
  9. R

Yardım Ram Ekleme Hakkında Yardım ve Görüş

Anakart modelini yazarsan daha iyi yardımcı oluruz
  10. R

kulaklık için tavsiye (gözlük kulananlar için)

Kafeler genellikle rampage modellerini kullanır.
  11. R

Grafik animasyoncular sohbeti

Kullandığın programları yazda bilgilenelim
  12. R

FX-6100 stabilite sorunu

Ben artic mx4 kullanıyorum güzel ürün tavsiye ederim.
  13. R

Windows 10 kurulumunda logoda kalma sorunu

Sorunu çözdün mü ? Bu sorun genellikle ramden ve HDD den kaynaklı oluyor
  14. R

FX-6100 stabilite sorunu

Sıcaklıktandır macun yenile.
  15. R

Öneri Düşük Sistem İsteyen Harika Oyunlar!

Sorunda bu zaten yazdığın oyunlar arasında dağlar kadar sistem farkı var farcry 1 le 3ü oynatan sistem arasında dağlar kadar fark var
  16. R

Euro ile alışverişte komisyon

Evet komisyon alıyor.Normalde Euro 7 ise ininalde 7.30 dan işlem görüyor.
  17. R

Yardım Fikir,Düşünce

Sistemin aslında kötü değil bence paran cebinde kalsa daha iyi
  18. R

internete erişim sorunu ACİL YARDIM

DNS değiştirip denediniz mi ?
  19. R

Farklı Boyutta SSDler ile Raid Yapma

Birebir aynısı olmak zorunda diye biliyorum olmasa bile düşük değil daha yüksek boyutlu olması gerekir.
Geri