Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! Witch It indirim kuponu

linki de yenilermisin 1664662524 yolladım iyi oyunlar sana
  2. M

reis envanterin gizliymiş görünür yap
  3. M

tamam knk steam bilgilerini söyle yolluyayım istek
  4. M

Elimde Witch It adlı oyun ait %66 lık indirim kuponu var bu kuponu isteyen bir arkadaşa vermek istiyorum isteyen kişiler bana bir şekilde isteğini belirtsin
  5. M

Ekranlarım oyun esnasında kapanıyor

Ben oyun esnasındayken ekranlarım "çift monitör kullanıyorum" kapanıyor bilgisayar çalışmaya devam ediyor ama hiçbir şekilde düzeltemiyorum bilgisayarı kapat aç yapmam gerekiyor Donanımım: İnter i5 9400f RX580 8gb 2X8 16 gb ram
  6. M

DA-FORUM PC satın aldım.

H.O
  7. M

Yardım i5 9400F GTX 1650 8 GB RAM 2666 MHZ sistem de darboğaz yaşanması (Acil yardım edebilirseniz sevinirim.)

hocam senin sistemde veyahut bilgisayarda hiçbir sıkıntı yok oyun bozuk yabancı forumlara bakar isen eğer çoğu kullanıcıda bu sıkıntı var bide senin sistem ile benim önceki sistem aynı ve aynı problemi yaşıyordum çözümü bende tam bilmiyorum .
  8. M

11 bin tl ile aşağıdaki sistem almak mantıklımı ?

Easter GamersTv bir sistemi vardı gaming gen tr de sistem adı EASTER - EG1 di bi bak istersen 10bit tl ye 3060 var içinde
  9. M

Maximum 300tl Mouse Önerisi

rampage karşı büyük ön yargı var ama hepsi boşuna gayet iyi bir marka
  10. M

144 hz Monitör ekran siyah olup geliyor

Bildiğim kadarıyla hdmı çoğu 144 hz desteklemiyor DisplayPort kullanmanı öneririm
  11. M

Maximum 300tl Mouse Önerisi

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-rampage-smx-r89-x-pike-rgb-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1044496892.html Bunu alabilirsin ben bayadır kullanıyorum ve gayet iyi
  12. M

Yardım AMD Apu sistem fps sorunu

Merhaba benim bir arkadaşım apu sistem topladı ilk başta tek besleme 8gb ram kullanıyordu sonradan ramini 16gb yükseltti çift besleme ve ardından fps düşüşleri yaşadı bu arada ram ler aynı marka ve aynı model acaba bu düşüşlerin nedeni ne olabilir İşlemci modeli :AMD ryzen 3 2200g
  13. M

İki kulaklık arasında kararsız kaldım

SteelSeries Arctis 9 Wireless ile SteelSeries Arctic Pro Wireless arasındaki fark ne Pro 9 dan 2bin tl daha pahalı .Bu ekstra 2bin tl ye değecek ne var
  14. M

Yurtdışından monitör getirebilrmiyim

Bu yaz staj için almanyaya gideceğim oradan bir ekran satın alsam türkiyeye nasıl yollayabilirim bir fikriniz varmı
  15. M

GDDR nedir, ne işe yarar?

Bu GDDR denene şey ne işe yarıyor benim sistemimdeki ekran kartı MSI geforce GTX 1650 ve Yeni GDDR6 diye geçiyor. Bu GDDR nedir acaba
  16. M

Yardım Drop Plus driver indirmezsem nolur

ben driver ile kullanıyorum driver siz haliyle fark var ben öneririm kullanmanı
  17. M

Drop Plus Kulaklığa Kumaş Ped?

Merhabalar bende rampage drop plus oyuncu kulaklığı var ve üzerinde suni deri pad i var ben bu pad in kumaş olanından nasıl bulabilirim
  18. M

rampage rm 344 alınır mı

ben birkaç arkadaşıma danıştım ver mönitörü kötülediler acaba alınır mı?
  19. M

anakart rgb desteği yok

Bende H310M PRO anakartı var ssd tarafında ise HPREX FURY RGB 480GB lık ssd var ve adı üserine RGB destekliyo ama anakartım desteklemiyor galiba ben ssd deki rgb yi nasıl çalıştırabilirim
Top Bottom