- Bütçe
- 300
Bütçem yukarda belirttiğim gibi 300tl. Genelde Valorant ve Lol oynuyorum. Elimin uzunluğu 20cm. Razer Viper Mini veya Deathadder V2 Mini veya Logitech G203 Lightsync modelleri çok küçük kalır mı ? Önerilerinize açığım.
Palm. Bloody nasıl marka acaba hiç araştırmadım da.Bloody W90 Max RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bloody W90 Max RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Bloody W90 Max RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
oturaklı bir ürün istiyorsanız bunu alabilirsiniz. Tutuş şekliniz nedir ayrıca.
Güzel markadır alabilrisiniz bu ürünü.Palm. Bloody nasıl marka acaba hiç araştırmadım da.
Bütçem yukarda belirttiğim gibi 300tl. Genelde Valorant ve Lol oynuyorum. Elimin uzunluğu 20cm. Razer Viper Mini veya Deathadder V2 Mini veya Logitech G203 Lightsync modelleri çok küçük kalır mı ? Önerilerinize açığım.
Rampage'e karşı bi ön yargım var nedense. Alınabilir bi marka mı ? 200 tl eder mi ?Rampage SMX-R89 X-PIKE RGB Makrolu Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage SMX-R89 X-PIKE RGB Makrolu Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SMX-R89 X-PIKE RGB Makrolu Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu alabilirsin ben bayadır kullanıyorum ve gayet iyi
Viper mini için arkadaşlarım eline küçük gelir alma demişlerdi. Araştırdığımda uzunluğu 116mm yani 11 cm civarı. Elime küçük gelmez mi ?bi ara 200 e dusmustu almıstım tekrar düşebilir itopyadan aldım yanında 130 TL lik mouse pad hediye ettiler hattaRazer Viper Mini RGB Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03250100-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
G203 lightsync aklımda olan bi mouse alınabilir gibi duruyor. teşekkürlerG203 valla cok guzel, eger bulabilirsen g102 de alabilirsin ben aralarında bir fark göremedim stokta olani almıştım.
arkadaşlar saçma öneriler vermiş bloody o fiyata alınmaz o fiyata indirim kovala 200 250tl ye viper mini alBütçem yukarda belirttiğim gibi 300tl. Genelde Valorant ve Lol oynuyorum. Elimin uzunluğu 20cm. Razer Viper Mini veya Deathadder V2 Mini veya Logitech G203 Lightsync modelleri çok küçük kalır mı ? Önerilerinize açığım.
rampage karşı büyük ön yargı var ama hepsi boşuna gayet iyi bir markaRampage'e karşı bi ön yargım var nedense. Alınabilir bi marka mı ? 200 TL eder mi ?
Viper mini alma Razer'in mini modelleri çok küçük eline oturmaz dedi birkaç arkadaşım. Çok küçük mü sahiden?arkadaşlar saçma öneriler vermiş bloody o fiyata alınmaz o fiyata indirim kovala 200 250tl ye viper mini al
elin çok büyük değilse idealViper mini alma Razer'in mini modelleri çok küçük eline oturmaz dedi birkaç arkadaşım. Çok küçük mü sahiden?
Viper mini o el için çok küçük kalır bloody önerisi daha mantıklıydıarkadaşlar saçma öneriler vermiş bloody o fiyata alınmaz o fiyata indirim kovala 200 250tl ye viper mini al
O mouse için ideal el boyutu max 18cm hatta 18 bile büyükViper mini alma Razer'in mini modelleri çok küçük eline oturmaz dedi birkaç arkadaşım. Çok küçük mü sahiden?