Arama sonuçları: *

1. J

Rehber Dünyanın En İyi Modem Arayüzü Ve Multicast Trafik - Keenetic

Keenetic extra dsl kullanıyorum hiç memnun değilim destek serviside yardımcı oluyor gibi ama değil bence iyi araştırın n11 den aldım dsl bağlantı yerinde kabloyu tutacak yeri bile yok elinizle kabloyu normal çekseniz geliyor ayrıyetten ac1200 desteği var ama portta yok sadece kablosuz...
  2. J

Gigabyte b450m h anakart internet ayarı

1613139494 Ağ ayarlarına baktım anlayamadığım şeyler var güç tasarrufu falan filan ondan kaynaklı mı diye düşünüyorum
  3. J

Gigabyte b450m h anakart internet ayarı

Merhaba arkadaşlar keenetic marka modem kullanıyorum internet hızın ara ara 100m ve 10m olarak değişiyordu modemden ayar yaptım sabit 100m de artık ama bilgisayar bazen ağ bağlantısı bulamıyor anakart dan kabloyu çıkar tak yapıyorum bazen düzeliyor başına gelen varmı sorun modem demi yoksa...
  4. J

LAN BAĞLANTISI SORUNU

Merhaba arkadaşım rahatsız ediyorum ama dediğin yöntemi denedim yaptım oldu fakat 3 gün sonra bu seferde ağ bağlantısı yok gözüküyor kabloyu anakart tan çıkar tak yapıyorum birkaç denemede düzeliyor anakartım gigabyte sende de böyle bişey oldu mu çözüm buldunmu
  5. J

LAN BAĞLANTISI SORUNU

Ben bunu denedim de önceden bu sefer bilgisayarda internet bağlantısı hiç gözükmüyordu yine bi denerim bunu yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmamıştım belki ondan olabilir 1612525761 Tekrar teşekkür ederim reis
  6. J

LAN BAĞLANTISI SORUNU

Tamam teşekkür ederim
  7. J

LAN BAĞLANTISI SORUNU

Aynen kenetic marka ama o seçenek yok bende sadece yaziyor 1612520824 Hangi yolu izlememi söylermisin 1612522251 Nasıl yaparım bende öyle bir seçenek yok
  8. J

LAN BAĞLANTISI SORUNU

Merhaba arkadaşlar Sıkıntım şu ki internet hızım kablolu olarak kullanırken ara ara hızının düşmesi modem ara yüzünde de gördüğüm fdx 100M ken sıkıntı yok ama fdx 10M ken hızım 10mb e sınırlanmış oluyor modemden mi yoksa bilgisayardan mı bilemiyorum canımı sıkıyor kablo çıkar tak yaptığımda...
Geri