LAN BAĞLANTISI SORUNU

Jabbar

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar
Sıkıntım şu ki internet hızım kablolu olarak kullanırken ara ara hızının düşmesi modem ara yüzünde de gördüğüm fdx 100M ken sıkıntı yok ama fdx 10M ken hızım 10mb e sınırlanmış oluyor modemden mi yoksa bilgisayardan mı bilemiyorum canımı sıkıyor kablo çıkar tak yaptığımda bazen düzeliyor

Hocam Keenetic modem mi? Bende de oluyor. Çıkarıp takmak yerine oradan elle FDX100'ü seçin düzelir. Ben de kabloyu çıkart tak yapıyordum, böyle düzeldi.

Aynen kenetic marka ama o seçenek yok bende sadece yaziyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi yolu izlememi söylermisin

Hocam Keenetic modem mi? Bende de oluyor. Çıkarıp takmak yerine oradan elle FDX100'ü seçin düzelir. Ben de kabloyu çıkart tak yapıyordum, böyle düzeldi.
Nasıl yaparım bende öyle bir seçenek yok

Son düzenleme:
Bilgisayara geçtiğim zaman ekran görüntüsü atacağım.

@Jabbar

192.168.1.1'e giriş yap. Sonra buradan aşağı gel.

1612523971300.png

Buradan hepsini 100 MBps Full Duplex seçip kaydet.

@Jabbar

192.168.1.1'e giriş yap. Sonra buradan aşağı gel.

Alıntıyı görüntüle

Buradan hepsini 100 MBps Full Duplex seçip kaydet.
Ben bunu denedim de önceden bu sefer bilgisayarda internet bağlantısı hiç gözükmüyordu yine bi denerim bunu yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmamıştım belki ondan olabilir

Ben bunu denedim de önceden bu sefer bilgisayarda internet bağlantısı hiç gözükmüyordu yine bi denerim bunu yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmamıştım belki ondan olabilir
Tekrar teşekkür ederim reis

Bunu yap. Kaydet ve modemi yeniden başlat.

Bunu yap. Kaydet ve modemi yeniden başlat.
Merhaba arkadaşım rahatsız ediyorum ama dediğin yöntemi denedim yaptım oldu fakat 3 gün sonra bu seferde ağ bağlantısı yok gözüküyor kabloyu anakart tan çıkar tak yapıyorum birkaç denemede düzeliyor anakartım gigabyte sende de böyle bişey oldu mu çözüm buldunmu

Merhaba arkadaşım rahatsız ediyorum ama dediğin yöntemi denedim yaptım oldu fakat 3 gün sonra bu seferde ağ bağlantısı yok gözüküyor kabloyu anakart tan çıkar tak yapıyorum birkaç denemede düzeliyor anakartım gigabyte sende de böyle bişey oldu mu çözüm buldunmu
Bende böyle bir sorun olmadı. Dediğim şekilde yaklaşık 1 aydır sıkıntısız kullanıyorum.

Geri