Arama sonuçları: *

1. Mazening

Öneri 25K Gaming Laptop Önerisi

peki bu laptopta iyi olan seyler ne mesela benim attigime gore ekran karti wattini falan goremedim sitede 1724929150...
  2. Mazening

baktimda 3050 li almak istemiyorum 4050li alabilecekken ve o markalarda bulamadim bu fiyatlarfa 1724928621 baska bir onerin var mi buna benzer
  3. Mazening

Bütce 25k guzel yeterli bir laptop istiyorum ram mumkunse en az 16gb benim buldugum bir tane var altta kararsiz kaldim daha iyi bir oneriniz var mi? yapacaginiz oneriler vs. icin simdiden tesekkurler...
  4. Mazening

Çözüldü✓ Laptopum en fazla kaç mhz ram destekliyor?

onemli olan suanki ramlerimin kac mhz oldugu degil zaten eger mumkunse aliyim 3200 yada 4300 takayim yeter ki calissin 1674296630 anladım
  5. Mazening

görev yöneticisinde malesef 2400 yaziyor anlam veremedim
  6. Mazening

tamamdir tesekkurler adamsınız iyi forumlar efendim
  7. Mazening

anladim cok tesekkürler suan sistem ocli yada boostlu mu kendim bir ayar yapmadim nasil boyle olmus olabilir bilginiz var mi
  8. Mazening

youtube kalite cozum

bilgisayarda mi laptop da mi bilgisayarda ise https://chrome.google.com/webstore/detail/enhancer-for-youtube/ponfpcnoihfmfllpaingbgckeeldkhle bunla herseyi ayarlarsin harika bir eklenti
  9. Mazening

Spotify Takipleşme Etkinliği

https://open.spotify.com/user/mehmetakifmaze77?si=7bf8b8a2c71c4a56
  10. Mazening

Arkadaslar selamlar Msi Alpha 15 A3DDK laptobuma ram upgrade i yapmak istiyorum ama en cok ne kadar mhz desteklediginden emin olamadim lutfen yardim olun. msi ın kendi sitesinde 2400mhz yaziyor site su https://www.msi.com/Laptop/Alpha-15-A3DX/Specification ama cmd den kendim sorguladigimde ise...
  11. Mazening

Sevdigim kiz ve taciz eden cocuk

kanka 14 yasındaysan ne kasıyosun takıl geçsin parayı da seni mutlu etmicek insanlara yada şeylere harcama ne gerek var en ufak şeyde böyle ümitlenme bide diğer abilerin dediği gibi vur kaç falan y*vsak ol cok takıntı yapma
  12. Mazening

Yardım Note 10+ Ölü Piksel Zamanla Artar Mı?

250 Euro türkiyede yasamiyorum.
  13. Mazening

peki düşürdüm yada baskı uyguladım ne kadar bi büyüme olur? @dayiahmet_23 @OverRar
  14. Mazening

Herkese iyi forumlar. Arkadaslar ikinci el bi Note 10+ var fiyatı uygun ama köşesinde minik bi ölü piksel bulunuyor ekte var. Yani sıkıntı değil benim için bu ama ilerde daha büyür yayılır mı yayılırsa hiç almayayim. Yardımlarınızı bekliyorum Hayırlı Ramazanlar
  15. Mazening

Yardım RAM'i 4GB'a yükseltmemin faydası olur mu?

al bence bu devirde 2gb ile dayanabilmen bile büyük basarı valla
  16. Mazening

csgo oynarsın pubg mobile bilemicem ama iyi bir performans bekleme
  17. Mazening

Bilgisayar boot etmiyor

cocukken kendi basıma evdeki parcalardan pc toplarken olmustu bu günlerce uğraşıyodum sebebi farklı marka ramleri takmammıs :D
  18. Mazening

diğer sistem özelliklerini yazabilir misin?
  19. Mazening

Suriyelilerin cüzdanımı çalmaya çalışması üzerine

sonra ne oldu la :) 1643200491 Bu adamlar her yerde sorun heryerde serefsiz aralarında var böyle tek tük iyiler onlarda çok az almanyada yasıyorum okulda var böyleleri herkese vurup kaçıyolar kızlara hem sözlü hem temas ederek taciz ediyolar bir şey de yapamıyosun geçen birini sıkıştırıp...
Top Bottom