Neler Yeni

Suriyelilerin cüzdanımı çalmaya çalışması üzerine

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
istanbul avrupa tarafı normalde lüks bir bölgede oturuyorum ama 1km ötede gece kondu yıkık dökük yerler var orası da malum yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bana sıkıntı değil bir şey olmaz bana çoğu zaten bana yamuk yapmıyor malum cüssemden dolayı ancak küçüklere ne olacak geçen 15 yaşında bir kızı taciz etmeye çalışıyorlardı mahalleliler linçlemeseyfi
Devletin artık bişi yapması lazım, sonuçta orada yaşama hakkına sahipler şuanki koşullarda.
Ayrıca bana bıçak filan çekseler benim de yapabileceğim pek bişi yok, cüssemin iyi olmamasından ötürü.

AydNn

80+ Bronze
Devletin artık bişi yapması lazım, sonuçta orada yaşama hakkına sahipler şuanki koşullarda.
Ayrıca bana bıçak filan çekseler benim de yapabileceğim pek bişi yok, cüssemin iyi olmamasından ötürü.
hocam babam 2.05 olunca kaçış olmuyor boydan :)

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Arkadaşlar daha 1 saat önce dışarı çıkmıştım köpeklere tavuk bırakacaktım cebimdede cüzdanım olur her zaman alışkanlık bir Afgan mi Suriyeli mi bilmiyorum (türk olmadığı kesindi bu arada) gelin telefonumu ve cüzdanımı tutup kaçmaya çalıştı ve hani zayıf falan bişi olsam anlarım 195im ya ben bana bunu yapan ufak tefek kızlara ne yapmaz bu yüzden artık bu denetim gelmek eli silah tutabilen insanlar *savaş* bahanesi ile (çünkü ülkelerinde ki savaş bitti) gelmemesi lazim yada kontrol getir işi gücü olan insanlar gelsin mesela(calamadi bu arada merak etmeyin)
vursaydın 2*3 tanede kendine gelseydi

Max imre

80+ Bronze
Dün Suriye genel bir af daha çıkardı. Suriyelilerin geri dönmeleri için.

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
benimde akrabamı gasp etmeye çalıştılar 3,4 ay önce ama akrabam boksör hatta madalyaları vs var.
adamı dövüp eve getirmişti adamı yarım saat evde tuttuk polisler gelsin diye
sonra ne oldu la :)

Bu adamlar her yerde sorun heryerde serefsiz aralarında var böyle tek tük iyiler onlarda çok az almanyada yasıyorum okulda var böyleleri herkese vurup kaçıyolar kızlara hem sözlü hem temas ederek taciz ediyolar bir şey de yapamıyosun geçen birini sıkıştırıp hırpaladım çıkısta asiret abilerini toplamıs neyseki hocalar falan araya girdi hepsi bi süre türkiyede kalmıs adam 8 ay türkiyede kalmıs türkçe sadece küfür öğrenmis sen türk müsün diyo evet diyorum anama bacıma sövmeye baslıyo ya tamam savastan kacmıs eğitim görmemis vs. bir yere kadar *** 5 senedir avrupadasın biraz kendine çeki düzen ver ama yok yani gercekten çok büyük problemler

Son düzenleme:

FurkanIIy

80+ Bronze
Arkadaşlar daha 1 saat önce dışarı çıkmıştım köpeklere tavuk bırakacaktım cebimdede cüzdanım olur her zaman alışkanlık bir Afgan mi Suriyeli mi bilmiyorum (türk olmadığı kesindi bu arada) gelin telefonumu ve cüzdanımı tutup kaçmaya çalıştı ve hani zayıf falan bişi olsam anlarım 195im ya ben bana bunu yapan ufak tefek kızlara ne yapmaz bu yüzden artık bu denetim gelmek eli silah tutabilen insanlar *savaş* bahanesi ile (çünkü ülkelerinde ki savaş bitti) gelmemesi lazim yada kontrol getir işi gücü olan insanlar gelsin mesela(calamadi bu arada merak etmeyin)
Yıllardır bu tür hadiseler yaşanıyor, müslüman kardeşlerimiz diye ülkeye almadıkları hırsızı, gaspçısı kalmadı. Çoğu da TC vatandaşı oldu bile, tahminimce oylarını almak için "din kardeşlerimizi" yollamıyorlar.

Techno08

80+ Gold
Bana da 2 suri atar yapmıştı geçen sene.

Birinin burnu kırıldı ( elim çarpmış o.O2 ) diğeri de kaçmıştı ama yinede dikkatli olun tehlikeli varlıklar onlar.

Alfha13

80+ Silver
Bütün ülkeyi sarsacak, haberlerden düşmeyecek bir olay olmadığı sürece hiçbir şey yapmayacaklar, adaleti kendiniz sağlamaya kalktığınızda da Türk "adaleti"yle karşılaşıyorsunuz.

AydNn

80+ Bronze
Bana da 2 suri atar yapmıştı geçen sene.

Birinin burnu kırıldı ( elim çarpmış o.O2 ) diğeri de kaçmıştı ama yinede dikkatli olun tehlikeli varlıklar onlar.
benimde elim çarpacak bi ara ama bakalım

Onun elini kırardım orada ben olsam.
merak etmeyin arkadaşı güzel ağırladım

Bütün ülkeyi sarsacak, haberlerden düşmeyecek bir olay olmadığı sürece hiçbir şey yapmayacaklar, adaleti kendiniz sağlamaya kalktığınızda da Türk "adaleti"yle karşılaşıyorsunuz.
adam bana bıçak çekti benden şikayetçi oldu allahtan orada kamera varmış polisler sağ olsunlar yardımcı oldular

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,288
Üyeler
165,330
Son üye
enesgoker
Top Bottom