Arama sonuçları: *

1. U

Ekran hiç gelmiyor elektrikler gittiği zaman

Arkadaşlar sorunu çözdüm ramlerin bir tanesi bozulmuş deneyip test ettim teşekkürler
  2. U

Yok denedim bilgisayarla ilgili bir sıkıntı var 1628093900 Ekran kartında sıkıntı olsa bi zaman sonra açılma imkanı yok demi ?
  3. U

Selamun aleyküm, arkadaşlar önceden elektrikler gidince bilgisayarım bi 30 dk felan beklediğin zaman tuşa başınca ekran geliyordu, yalnız normal şekilde kapatınca veya yeniden başlat diğince açılıyor direk ama şimdi gündüz vakitleri hiç açılmıyor dün gündüz vakti hiç açılmadı, ekrana görüntü...
  4. U

VDSL Modem önerisi alabilir miyim

@Nicksiz bütçe en fazla 500
  5. U

VDSL Modem önerisi alabilir miyim

Selamun aleyküm arkadaşlar modemimi değiştireceğim vdsl modemlerde hangi marka model modem önerirsiniz aciliyeti var modemde teknik sıkıntılar yaşıyorum modemimi değiştireceğim. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  6. U

PC normal yolla kapatılmayınca açılmıyor

PC açılıyor ama görüntü gelmiyor kasa çalışıyor yani 1616139174 Sr Arkadaşlar sorun psuda değil daha yeni değiştirdim öncedende böyleydi 1616139210 Bide önceki psum 350 vatt ı sistemime yetiyordu
  7. U

Sarkon shp 650 model marka 1616122242 Hayır elektrikler gelince düğmeye basınca açılmıyor baya beklemen lazım ama normal yolla kapatınca direk açılıyor
  8. U

Sa arkadaşlar elektrikler gidince oyundayken bağlantım gidiyor ve ban yiyorum direk giremiyorum bi çözümü varsa yardımcı olabilir misiniZ PSU yu yeni aldım 600 vatt 80 plus bi psuydu yardımcı olun lütfen
  9. U

Zowie mouse önerisi steel series

Bende alsam aynı hissiyatı alabilir miyim 1612737610 EC2A öneriyorsunuz yani
  10. U

Farketmez zaten zowie mouse kar 450 ile 650 arası oynuyor
  11. U

Sa beyler steel series rival 110 kullanıyorum ve elime tam oturuyordu mouseum bozulduğu için zowie mousea geçmek istiyorum ve hangisi tam elime oturur?
Geri