Hiç bir şey anlamadım. Elektrikler gidince bağlantının kopması normal değil mi?Sa arkadaşlar elektrikler gidince oyundayken bağlantım gidiyor ve ban yiyorum direk giremiyorum bi çözümü varsa yardımcı olabilir misiniZ PSU yu yeni aldım 600 vatt 80 plus bi psuydu yardımcı olun lütfen
Marko/Model ?PSU yu yeni aldım 600 vatt 80 plus
Sarkon shp 650 model markaMarko/Model ?
Hayır elektrikler gelince düğmeye basınca açılmıyor baya beklemen lazım ama normal yolla kapatınca direk açılıyorHiç bir şey anlamadım. Elektrikler gidince bağlantının kopması normal değil mi?
PSU kötü bir PSU. PSU ile alakalı mı bilmiyorum ama..Sarkon shp 650 model marka
PC açılıyor ama görüntü gelmiyor kasa çalışıyor yaniSa arkadaşlar elektrikler gidince oyundayken bağlantım gidiyor ve ban yiyorum direk giremiyorum bi çözümü varsa yardımcı olabilir misiniZ PSU yu yeni aldım 600 vatt 80 plus bi psuydu yardımcı olun lütfen
Arkadaşlar sorun psuda değil daha yeni değiştirdim öncedende böyleydipsuda sigorta sorunu olabilir ama detay vermiyorsun. Kalitesinden şüphe ediyorum. Ama sorun bambaşka olabilir.
Bide önceki psum 350 vatt ı sistemime yetiyorduPC açılıyor ama görüntü gelmiyor kasa çalışıyor yani
Post automatically merged:
Sr
Arkadaşlar sorun psuda değil daha yeni değiştirdim öncedende böyleydi