Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 15,850
Sorun nedir kardeşim
Sorun nedir kardeşim
arkadaşın sorununu kimse çözemedi bi bakar mısın belki bulursunSorun nedir kardeşim
Bakalımarkadaşın sorununu kimse çözemedi bi bakar mısın belki bulursun
.Her şeyi denedim bir değişiklik hala yok söktüm taktım tekrar
İstanbul KartaldayımBakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim hangi ildesin
Yüksek ihtimalle anakartımda sorun varİstanbul Kartaldayım
Avrupa yakasına gelirsen bakarım knka bakmadan bişey diyememİstanbul Kartaldayım
Yüksek ihtimalle anakartımda sorun var
Psuyu başka anakartta denedik çalıştı
@Kürşat Kütükçü
Aracım olsa getirirdimde aracım yok maalesefAvrupa yakasına gelirsen bakarım knka bakmadan bişey diyemem
Bakayım yol çok uzun değilse gelip bakayımAracım olsa getirirdimde aracım yok maalesef
Fön makinasını uzun süre tuttuysan anakartın lehimlerine zarar vermiş olabilirsin?Aracım olsa getirirdimde aracım yok maalesef
Sıcak şekilde tutmadım anakarta bile tuttum denilmez aslında kule tipi soğutucu üzerine tuttum sadeceFön makinasını uzun süre tuttuysan anakartın lehimlerine zarar vermiş olabilirsin?
Kartal atalarda oturuyorumBakayım yol çok uzun değilse gelip bakayım
Power tuş kablosunu doğru taktigindan emin olArkadaşlar bilgisayarımı temizleyip kabloları düzenledim şimdi bilgisayar açılmıyor power tuşuna basıyorum açılmıyor bir türlü Psu dan anakarta bağlanan tüm kabloları söküp tekrar taktım
power reset kablolarını takıyorum
Bilgisayaree kasamın power tuşunun yanındaki mavi ışık yanıyor ama açılmıyor
Ve cızırtı sesi geliyor rahatsız edici bir şekilde psu dan güç tuşunu kapatıyorum ses gidiyor lütfen yardımcı olur musunuz kafayı yedim
Kasa Rampage Azor
Anakart gigabayte b450m s2h
Psu coolermaster elite v2 600 80 plus
Uzay montaj denedin miSıcak şekilde tutmadım anakarta bile tuttum denilmez aslında kule tipi soğutucu üzerine tuttum sadece
Kartal atalarda oturuyorum
3 kere taktımPower tuş kablosunu doğru taktigindan emin ol
Onu deneyemedim çünkü anakart üzerinden direkt çalıştırmayı bilmiyorumUzay montaj denedin mi