Arama sonuçları: *

1. Mahirovski Kun (Io)

12.000₺ Bütçe İle İntel Amd Sistem Önerisi

Merhaba arkadaşlar 2/3 gün içerisinde sistemi alacağım. Fakat ikilemde kaldım hiç AMD sistem kullanmadım. 2 Farklı yapımcıdan toplamış olduğum sistemi aşağıya bırakıyorum. Siz olsanız neler yapardınız. hangisini alırsınız ? Bu arada kasayı almış bulunmaktayım. Sistem de sadece E-Spor oyunları...
  2. Mahirovski Kun (Io)

Kasa fanlarımın kablolarını bulamıyorum

Sonuç olarak kasa fanlarınız sıkıntısız olarak çalışıyorsa sıkıntı olmayacaktır. Fan çoklayıcı konusunda çok bilgim yok daha iyi bilen bir arkadaş yardımcı olabilir belki. Ama dediğim gibi kasa fanlarınız çalışıyorsa ve siz sadece renklerini ayarlamak istiyorsanız o ayar anakartınız desteklemesi...
  3. Mahirovski Kun (Io)

Kasanızın modeline baktım toplamda 4 adet Kasa fanınız var sanırım. Eğer kasanızda ki fanlar PWM değilse bunların hızı kontrol edemezsiniz. PWM fanların hızları kontrol edilebilir. DC fanlar ise tam RPM hızlarında dönmektedir.
  4. Mahirovski Kun (Io)

Fan çoklayıcı kullanıyorsunuz tam olarak sorununuz nedir şuan da ?
  5. Mahirovski Kun (Io)

Fan çoklayıcı diyorsunuz siz. Eğer öyle bir mekanizma kasanız da hazır olarak geliyorsa da kasa fanımın kablosu yok dediniz. Kasa fanınızdan çıkan kablo o tüm fanların olduğu çoklayıcıya mı gidiyor bakar mısınız ? Ek olarak kasanızın modeli nedir ?
  6. Mahirovski Kun (Io)

Doğru söylüyorsun güldürdün beni!
  7. Mahirovski Kun (Io)

Öneri Düşük bütçeli kasa önerisi lazım

Düşük bütçeli kasa aradığınızı belirtmişsiniz. PSU var mı ? Yoksa Epey.com'da maximum bütçeni yaz fiyatı en yüksekten başlat kaç adet fan takılabilir ona da bak ona göre yoğunlaşıp alabilirsin. Hava akışını da kasaya takılan max fan sayısından arttırabilirsin.
  8. Mahirovski Kun (Io)

Kasa fanlarını aldığın zaman otomatik olarak aldığın fan'da 4 pin ya da 3 pin'li olarak takacağın kablo bağlı bir şekilde gelir. Senin yapacağın iş ise kasa fanının kablosunu CHA Fan bölümüne takmak. Kasa fanı'nın kablosunun olmama gibi bir ihtimali yok ? Kaç adet kasa fanı var kasanızda ?
  9. Mahirovski Kun (Io)

Bilgisayar yük altında iken çalışmayı durduruyor

Zaten sana kesin olarak Ram'lerde hata var demedim. Gerekli testler yapıldıktan sonra sorunlu parça neredeyse ona yoğunlaşılır diye de teknik bilgi ekledim.
  10. Mahirovski Kun (Io)

Wattman hatası, bilgisayar herhangi bir şekilde çöktüğünde, ekran kartının kendisini korumak amacıyla ayarlarını sıfırlamasına verilen hatadır. Bir hata değil, aksine bir uyarıdır. Hata denmesinin sebebi ise bazı kişilerde sistemin ekran kartı kaynaklı bir arızadan dolayı çöktüğünde bu uyarıyı...
  11. Mahirovski Kun (Io)

Ek olarak yazılımsal olarak doğru sonuçları veren Ram testi Vb. uygulamaları gerçekleştir. Sonuncu adım olarak PSU'nu bir ölçtür, garantiye ver. Derim ben!
  12. Mahirovski Kun (Io)

Bu Kasaya Kaç MM Fan Takılır?

O zaman neden konu açtınız ? :D
  13. Mahirovski Kun (Io)

Bilgisayarına Memtest x86 ile bir test yapmanı öneririm. Buna ek olarak sisteminde ki parçaların garantisi var ise bir bilgisayarcıya danışıp PSU'na baktır. Garantili ise garantiye gönder büyük ihtimalle PSU'da bir sorun olarak görülmekte.
  14. Mahirovski Kun (Io)

Tahminen önde x3, Arka Egzoz x1, Üste x2 adet fan takılıyordur. ?
  15. Mahirovski Kun (Io)

Bu kasayı alacağınıza Zalman R2 Black alabilirsin. 6 adet fan takılabilen ve güzel bir kasadır.
  16. Mahirovski Kun (Io)

Bu sistemi Almayı düşünüyorum Nasıldır?

3 Gün önce kendi topladığım sistemi atayım sana 144hz 1ms monitör dahil parçaları tek tek sayfaları kovalayarak aldım! Cpu ; Intel Core i5-10400F 1200 : 1200 TL CPU Cooler ; Arctic Alpine 12 LP Low Profile PWM 65 TL Motherboard ; Asus Prime B460M-K LGA 1200 710 TL Ram ; HyperX Fury DDR4 8 GB...
  17. Mahirovski Kun (Io)

Bu sistemi Almayı düşünüyorum Nasıldır?

1. İntel Core i5 10400F : 1300TL 2. B460 Anakart : 700 TL 3. 16 8+8 Ram : 600TL 4. Zalman N2 Kasa : 320 TL 5. Zalman PSU600W : 350 TL 6. SSD 120 GB : 200 TL 7. HDD 500 GB : 200 TL 8. Radeon RX 5500XT : 2300 - 2100 TL Bandında 5000TL Monitör olarak 1400 TL kendi kullandığım ürün LG Ultragear...
  18. Mahirovski Kun (Io)

H410MH Anakart ve i3 10100F işlemci birbirine uyar mı ?

Şöyle alternatif düşünülebilir ; i3 10100F : 800₺ H410 En ucuz marka kovalanarak alınılabilir : 560₺ Ram : 320₺ Kasa Zalman N2 : 320₺ PSU Zalman 600w : 350₺ RX 5500 XT : 2200₺ HDD 500GB : 150₺ Ara Toplam ; 5000₺ yakın! 1613507184 Düz 1650 almayınız! Onun yerine tek fan 5500 XT Sapphire...
  19. Mahirovski Kun (Io)

Ryzen 5 3400G APU sistem nasıldır?

Bütçeniz bir tık daha zorlarsanız 4300₺ civarı siteleri kovalayarak 1050ti ya da düz 1650‘Li sistem alabilirsin.
  20. Mahirovski Kun (Io)

TUF GTX 1660 SUPER vs DUAL RX 5500 XT OC

Dostum RX 5500 XT 1660 Superle kafa kafaya, düz 1660’la birebir, Haya bende Asus Dual var 5500 4GB OC ne 1660 ne 1650 super ikisinin tam ortası..
Geri