Arama sonuçları: *

1. M

HP 255 G8 AMD Athlon 3050 VS Acer Aspire A315-23 AMD Athlon 3050

Arkadaşlar bu iki laptopunda aşağı yukarı fiyatları aynı sizce hangisi daha iyi? https://www.hepsiburada.com/acer-aspire-a315-23-amd-athlon-3050u-4gb-256gb-ssd-windows-10-home-15-6-tasinabilir-bilgisayar-nx-hvuey-003-p-HBV000013FTFV?magaza=Ferhat-Ticaret&url_src=and-product-detail...
  2. M

Sarj yeri sallaniyor

Pardon 😀 hızlı yazmıştım
  3. M

Sarj yeri sallaniyor

Anlamadım neyi çöpe atayim
  4. M

Sarj yeri sallaniyor

Arkadaşlar merhaba redmi note 10pro cihazımın sarj yerinde çok az sarz aleti oynuyor sizce bu sorun mu normal mi A9 cihazindada denedim aynısı farklı sarz aletlerindede aynı sonuç sarj aleti telefonu bile taşıyor ama çok az sallanmasi var bunlar sorunmu sizce
  5. M

psu fan sesi geliyor yardım

Iyi geceler arkadaşlar. Yaklaşık 9 ay önce aldıgım PC 1aya kadar hiçbir sıkıntısı yoktu. Sonra birdenbire fan sürtülmesi gibi ses çıkarmaya başladı. eskiden ses daha yoğundu şimdi yoğun kullanımda geliyor sadece Arkasına hafif vurdugumda kesiliyor ya da kasayı sağ sola yatirinca. PSU: 500W...
  6. M

Redmi note 10 pro fabrika jelatini korur mu?

teşekkür ederim hepinize
  7. M

Redmi note 10 pro fabrika jelatini korur mu?

arkadaşlar tekrardan merhaba kısa süre önce aldığım telefon olan Redmi note 10 pro nun ekranında ufak bir fabrika jelatini olduğnu fark ettim sizce bu nekadar korur? telefonu arasıra dalgınlıkla düşüren birisiyim. ve eğer ekran koruma camı taktırırsam bunun sökülmesi şart mı? teşekkürler.
  8. M

POCO F3 HANGI SATICIDAN ALINMALI

ekran amoled değil işlemci olarak 1200 olsa belki ama şuan 5000tl ye alan kerizdir
  9. M

benim yakın arkadaşımda var telefona 2 ay oldu telefonun ekranın üstü iyi basmıyor. kroniklerle dolu bir cihaz 1629449138 sanırım 50 tl bir fark ödeyip poco türkiye satıcısından almak daha mantıklı. en azından güven veririr insana :D teşekkür ederim yorumlarınız için
  10. M

dostum 150 tl gibi fark verip poco saticisindan alacagim kisaca bisey soracagim arkadasimda poco x3 pro 8gb i var kuzenim 4 5 yil kullanir telefonu senve 6 yetermi poco x3 pro dahami avantajli
  11. M

evet trendyolda 2 saticida bu fiyatlar mevcut
  12. M

Kuzenime poco f3 alacagiz, fiyat 5200 gecmemesi lazim renk siyah olacak. trendyol dan kraft dTM mi mobilepoint mi tercih edelim. yada sizin onerdigniz bir satici varmi tesekkurler.
  13. M

POCO X3 PRO VS REDMİ NOTE 10 PRO

redmi note 10 pro tercih ettim. işlemci konusunda f3 de düşünmedim değil ama önemli derecede bütçemi artırmam gerekçekti üstelik bataryasının 500mh az olması düşündürmedi değil. poco x3 proyu sadece işlemci olarak düşünmüştüm kamerası gerçekten kötüymüş
  14. M

stabilliğne bir şey diyemem ama azda olsa samsung a50 kullanma şansım oldu ne yalan söyleyim hoşuma gitmedi ben bu 2 cihaz içinden tafsiye istedim sadece poco ve redmi az oyun oynarım ekran kalitesine hoparlöre ve tasarıma önem veririmim
  15. M

a52 nin işlemcisi biraz daha düşük ve batarya az sanırım samsung arayüzünden nefret ediyorum büyük ihtimalle son tercihim samsung olacak 1628933075 kameraya önem veriyorum oyunu acayip oynamam ekran çok önemli ips ekran iyimidirki redmi daha mantıklı gibi
  16. M

Merhabalar. liseye geçtim ve akıllı telefon alacağım xiaomi düşünüyorum. fakat POCO X3 PRO VE REDMİ NOTE 10 PRO arasında kaldım ekran benim için önemlidir. kamerasıda öyle oyun konusunda gelecek olursak oyun aşırı oynamam ama güzel bir grafik sunmasını isterim 2telefonuda 8gb ramli alacağım...
  17. M

Redmi Note 10 Pro 6GB ram -8GB ram

arkadaşlar iyi günler. redmi note 10 pro alacağım 6gb ram şuan hepsiburada 3900tl civarı fiyatı düşer mi sizce? dolar felan artıyor ben pek ihtimal vermiyorum ama. birde 6gb ram yerine 8gb ram mi alınmalı? şuan 8gb ram türkiyede yok diye biliyorum.
  18. M

forza horizon 4 legodan başlıyor

hocam kusura bakmayın çok geç gördüm ama yinede yazıyım oyunun orj haritasına gidin evinize girin ve alt kısımda buraya taşın gibi seçenek olcak
  19. M

forza horizon 4 legodan başlıyor

arkadaşlar iyi günler. steam üzerinden forza horizon 4 ultimate editon satın aldım. merak edip 1 kere legoya girdim iyi hoş ama Oyunu her açtığımda lego mapinden başlıyor bunu nasıl oyunun kendi haritasını yapacağım?
  20. M

Dark diamond pro ön çizikler nasıl giderilir?

yardımınız için sağolun efendim 🙏 1612894122 deneyince buraya yazarım sonucu.
Top Bottom