Arama sonuçları: *

1. T

işlemcim darboğaz mı yapıyor

Elimde i3 9100f felan yokmuymuş o şekilde toplasa bile kar ediyo yani o işlemci 2 yıla kadar işe yarar ben daha uzun vadede kullanman için demiştim yetmediği için tekrar para harcama diye neyse artık hayırlı olsun
  2. T

Aynı paraya çok daha iyisini toplayabilrsin itopya gibi sitelerden neyse sen bilirsin
  3. T

Sistemi iade et fena kazıklamış pentium dediğin işlemci 200 TL'ye birsürü bulabilirsin sıfır zaten yok ekran kartı desen sıfır 1000 civarı ama eskidi anakartını bilmiyorum ama bu sisteme 2000 civarı toplayıp 3500 e sana satmış
  4. T

Yardım Gtx 1660 s driver sorunu

Hocam denedim format attım bios sıfırladım ne yaptıysam olmadı eski ekran kartım sorunsuz çalışıyor bu kart çalışmıyor ayrıca genel pnp olan monitör bu kartta genel pnp olmayan olarak gözüküyor
  5. T

Psu tu vatan dan almıştım ekran kartını da göndereceğim ama benim sistemden kaynaklı ise voş yere göndermeyeyim 2 hafta geri gelmiyor
  6. T

Arkadaşlar 3000 tl PC topladım bakarmısnız ?

Ben yeni sistenime gskill 3600 mhz lik olandan almayı düşünüyorum
  7. T

Aynen 30 dk gitmesi normal değil ekran kartından kaynaklımı benim anakarttan felanmı güç kaynağımda gayet iyi rampage 600w 80+ sertifikalı
  8. T

Apu sistem de harici ekran kartsız bi warzone orta ayarda nası oynatıyor?
  9. T

İşlemcinin ekran kartını mı kullanacaksın? oyunlarda baya yetersiz
  10. T

Hayır 30 dk kadar bekliyorum ondan sonra monitör kapatıp açıyorum yine yanıt olmayınca kapatıyorum 1601549025 Evet foxcon marka zaten firma update i kaldırdı başka sitelerde de yenş sürümünü göremedim Foxconn a74 mlk 3.0
  11. T

Onu da yaptım eski sürümleri bulup kurdum aynı kurulum bi yere kadar gelip monitör kapanıyor acaba ankartım baya eski bios güncellemeside yok 2010 a ait bios ondan yapabilirmi
  12. T

Öncelikle teşekkür ederim zaten tavsiye ettiğiniz şeyleri denedim ama çözemedim 1601530804 Eski ekran kartımda sorun olmuyor amd r7 370 2gb
  13. T

1400 TL F/P İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Hocam youtube da incelemelere bi bak istetsen ben aklımda kalan parçaları ordan farklı işlemcilerle kıyaslama videosu na felan bakıyorum çok güzel karar verirsin r5 2600x güzel işlemci 2080ti vs takmıyacaksan darboğaz yapmıyor bende 2600x almayı düşünüyorum
  14. T

free pc zorlayan oyunlar

İyi de beleşe PC zorlayacak oyun yok Warzone belki zorlayabilir beleş onun harici yok heralde
  15. T

Evet güncel sürümü indirdim denedim eski sürümü de denedim aynı onboard üzerinden görüntü alabiliyorum sadece yada güvenli modda başlatıp ddu ile driver kaldırınca. 1601478009 Çözümü bilen yokmu?
  16. T

İşlemci Frekans Sorunu

Bende böyle bi virüs vardı boşta iken %50 lerin altına düşmüyordu kaspersky ile taradığımda virüsü bulmuştu avast vs bulamadı ayrıca ilk açılışta hizmetler çalıştığı için yüksek kullanım yapar başlangıç uygulamaları da ilk işlemci kullanımını yüksek etki eder açılış süresi içinde açıldıktan...
  17. T

İşlemci Frekans Sorunu

Eğer işlemcin boşta %50 leri görse o zaman virüs vardı ama bu normal
  18. T

Yardım Dönüştürücü ekran kartıma uyuyormu

Ekran kartın yeni ise aktif bir dönüştürücü almaz isen çalışmaz
  19. T

Arkadaşlar itopya üzerinden gtx 1660 s aldım eski sisteme taktığımda düşük çözünürlükte açıldı driver kurulumu yaptığım sırada görünti gidiyor ama pc çalışmaya devam ediyor bilgisayarı kapatıp açtığımda windows logosu geliyor ve monitör kapanıyor tv de de denedim aynısı oldu sorunun kaynağını...
  20. T

Doların düşmesini beklememelimiyim yoksa şuan sistem kurmalimiyim?

Türkiye de artan bişey kolay düşmüyor sen bencede topla.
Top Bottom