Yardım Gtx 1660 s driver sorunu

Tugrul38

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar itopya üzerinden gtx 1660 s aldım eski sisteme taktığımda düşük çözünürlükte açıldı driver kurulumu yaptığım sırada görünti gidiyor ama pc çalışmaya devam ediyor bilgisayarı kapatıp açtığımda windows logosu geliyor ve monitör kapanıyor tv de de denedim aynısı oldu sorunun kaynağını bilen varmı yoksa kartı garantiye nş göndermeliyim.?

güncel sürümü indirdiğinizden emin misiniz ? çünki driver indikten sonra çözünürlük düzelir

güncel sürümü indirdiğinizden emin misiniz ? çünki driver indikten sonra çözünürlük düzelir
Evet güncel sürümü indirdim denedim eski sürümü de denedim aynı onboard üzerinden görüntü alabiliyorum sadece yada güvenli modda başlatıp ddu ile driver kaldırınca.
Post automatically merged:

Çözümü bilen yokmu?

ddu ıle temızleyın suruclerın dosyalarını ve yazılımı sonra temız kurulum yapın yıne olmuyorsa format atıp yıne bır temız kurulum yapabılırsınız deneyerek cozulecek bıraz

ddu ıle temızleyın suruclerın dosyalarını ve yazılımı sonra temız kurulum yapın yıne olmuyorsa format atıp yıne bır temız kurulum yapabılırsınız deneyerek cozulecek bıraz
Öncelikle teşekkür ederim zaten tavsiye ettiğiniz şeyleri denedim ama çözemedim

Eski ekran kartımda sorun olmuyor amd r7 370 2gb

Öncelikle teşekkür ederim zaten tavsiye ettiğiniz şeyleri denedim ama çözemedim

Eski ekran kartımda sorun olmuyor amd r7 370 2gb
benım eskı laptopda arada bı yapıyordu boyle sımsıyah ekran da kalıyordu pc kapatıp acınca duzelıyor ama sılıyordum dum kalan yazılımı dosyaları temız tekrardan kuruyordum dedıgım gıbı ya format atıp denıyeceksın farklı bır drıver surumu de bulabılırsın bır once kı vs vs. yada format dene

benım eskı laptopda arada bı yapıyordu boyle sımsıyah ekran da kalıyordu PC kapatıp acınca duzelıyor ama sılıyordum dum kalan yazılımı dosyaları temız tekrardan kuruyordum dedıgım gıbı ya format atıp denıyeceksın farklı bır drıver surumu de bulabılırsın bır once kı vs vs. yada format dene
Onu da yaptım eski sürümleri bulup kurdum aynı kurulum bi yere kadar gelip monitör kapanıyor acaba ankartım baya eski bios güncellemeside yok 2010 a ait bios ondan yapabilirmi

Onu da yaptım eski sürümleri bulup kurdum aynı kurulum bi yere kadar gelip monitör kapanıyor acaba ankartım baya eski bios güncellemeside yok 2010 a ait bios ondan yapabilirmi
en guncelı 2010 tarıhıne mı aıt bılmıyorum bıosdan mı yapar daha guncelı varsa onu kur daha optımıze calısmasını saglar sıstemın

Arkadaşlar itopya üzerinden gtx 1660 s aldım eski sisteme taktığımda düşük çözünürlükte açıldı driver kurulumu yaptığım sırada görünti gidiyor ama PC çalışmaya devam ediyor bilgisayarı kapatıp açtığımda windows logosu geliyor ve monitör kapanıyor tv de de denedim aynısı oldu sorunun kaynağını bilen varmı yoksa kartı garantiye nş göndermeliyim.?
sen ekran gidince bilgisayarımı kapattın driver kurarken?

sen ekran gidince bilgisayarımı kapattın driver kurarken?
Hayır 30 dk kadar bekliyorum ondan sonra monitör kapatıp açıyorum yine yanıt olmayınca kapatıyorum

en guncelı 2010 tarıhıne mı aıt bılmıyorum bıosdan mı yapar daha guncelı varsa onu kur daha optımıze calısmasını saglar sıstemın
Evet foxcon marka zaten firma update i kaldırdı başka sitelerde de yenş sürümünü göremedim Foxconn a74 mlk 3.0

Hayır 30 dk kadar bekliyorum ondan sonra monitör kapatıp açıyorum yine yanıt olmayınca kapatıyorum

Evet foxcon marka zaten firma update i kaldırdı başka sitelerde de yenş sürümünü göremedim Foxconn a74 mlk 3.0
hocam driver güncellerken 20 30 saniye ekran gitmesi normaldir ama 30dk hiç normal değil

hocam drişver güncellerken 20 30 saniye ekran gitmesi normaldir ama 30dk hiç normal değil
Aynen 30 dk gitmesi normal değil ekran kartından kaynaklımı benim anakarttan felanmı güç kaynağımda gayet iyi rampage 600w 80+ sertifikalı

Aynen 30 dk gitmesi normal değil ekran kartından kaynaklımı benim anakarttan felanmı güç kaynağımda gayet iyi rampage 600w 80+ sertifikalı
aga rampage? neyse pek bir bilgim yok yeni aldıysan iade veya değişim istemelisin bence

Geri