Arama sonuçları: *

1. 2

Philips SPK8401B Cyan Switch klavye

Çok fazla klavyeleri bilmiyorum ama 200TL ye itopyada indirimde olan bir klavyeyi aldım çok fazla beklentim yok lakin cyan switch blue switch gibi ses çıkarıyormuş sanırım ayrıca klavye dayanıklı bir klavye mi ? ışıklarla ilgili pek bilgim yok ama efektleri var mıdır klavyeyi kullanan birinden...
  2. 2

gmail ve Ubisoft sorunu

Arkadaşlar ubifost hesabımı küçükken bir gmail bağlamisim gmail.com yerine gmail.cm diye yazmışım mail adresini ve mail açmaya çalıştım çünkü dogrulamam gerekiyordu hesabı önceden nasıl açtım o hesabi bilmiyorum dediğim gibi eski yani o zamam açtığımda dogrulama istememis ve mail açmak isterken...
  3. 2

Rust mı Rainbow Six Siege mi?

şöyle diyim biraz üstünde kafa yormalik oyun eğer ranked kascaksan haritalar fazla ama karışık skiller zor ve Takım olarak girmezsen çok zorlanacağın bir oyun skilleri düzgün kullanmak lazım zamanla öğrenirsin ama takım net şart çünkü valorant gibi 12-13 ajan yok 50 ye yakın ajan var ve bireysel...
  4. 2

5. 2

1613161837 Oyunda cs gibi aim öne çıkmıyor pek fazla herolarin skilleri ile de kill alabiliyor veya kill almak için bişeyler öğrenebiliyosun dokkaebinin skili ile yer öğrenmek veya fuze skili ile kill almak gibi örneğin bir mapte düzgün fuze bombası koyarsan mantıklı bir bomba kill alırsın zeka...
  6. 2

r6 baya zor oyun çok kafa yormak lazım ve ilk 50 level için oyunların çok sıkıcı geçicek çünkü kimse konuşmuyor herkes kafasına göre oynuyor bunlar eksileri Iyi tarafları ise en az 2 kişiyle girersen aşırı zevkli olması harita sayısı çok aim yok diyosan r6 zorlar çünkü bir aim net lazım ama...
  7. 2

Steamden oyun alımı kütüphaneye gelmemesi

bende 1 saat önce For Honor aldım sıkıntı olmadı ama 18.00-19.00 arasında 6 tane oyun alıyordum ama steam hep çöktü sonra aldım bir şekilde hesabımdan alındı para lakin oyunlar yok hatta hesap detayları bölümünde iade için de yok aldığım oyunlar
  8. 2

Evet desteğe yazdım umarım çözülür teşekkür ederim
  9. 2

Arkadaşlar steamden indirimden oyun aldım ve steam sürekli çöküyordu param gitti ve banka dekont da gösterdi fakat steamde oyunlar yok ki zaten sepette ekliyorum tamamlıyorum ama sürekli donuyor dönüp duruyor sonra bi baktım hesaptan para gitmiş oyun yok
Top Bottom