Neler Yeni

Steamden oyun alımı kütüphaneye gelmemesi

21sisifos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Çiftçi
Arkadaşlar steamden indirimden oyun aldım ve steam sürekli çöküyordu param gitti ve banka dekont da gösterdi fakat steamde oyunlar yok ki zaten sepette ekliyorum tamamlıyorum ama sürekli donuyor dönüp duruyor sonra bi baktım hesaptan para gitmiş oyun yok

Satashke

80+ Bronze
Arkadaşlar steamden indirimden oyun aldım ve steam sürekli çöküyordu param gitti ve banka dekont da gösterdi fakat steamde oyunlar yok ki zaten sepette ekliyorum tamamlıyorum ama sürekli donuyor dönüp duruyor sonra bi baktım hesaptan para gitmiş oyun yok
Bugün birkaç kişide böyle oldu. Steam de sıkıntı var. Desteğe mesaj atın

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Bugün iki oyun aldım rise of tomb rider ve the witcher 3 ama böyle bir sıkıntı bende olmadı üstüne birde rise of tomb rider'ı iade ettim yine sıkıntı olmadı ama akşamları daha yoğun o yüzden olabilir.

21sisifos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Çiftçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugün iki oyun aldım rise of tomb rider ve the witcher 3 ama böyle bir sıkıntı bende olmadı üstüne birde rise of tomb rider'ı iade ettim yine sıkıntı olmadı ama akşamları daha yoğun o yüzden olabilir.
bende 1 saat önce For Honor aldım sıkıntı olmadı ama 18.00-19.00 arasında 6 tane oyun alıyordum ama steam hep çöktü sonra aldım bir şekilde hesabımdan alındı para lakin oyunlar yok hatta hesap detayları bölümünde iade için de yok aldığım oyunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,992
Üyeler
168,719
Son üye
Hakan Aslan
Top Bottom