Arama sonuçları: *

1. E

GTX 1060 3GB den 1650 super e geçmek mantıklı mı?

bu video biraz eski oyunlara güncelleme geliyor ve benim kartım eskiyor gittikçe performans düşüyor
  2. E

GTX 1060 3GB den 1650 super e geçmek mantıklı mı?

Arkadaşlar sistemimde Asus dual 1060 3g oc modeli var, Apexte son güncellemelerle high grafiklerde savaşırken 40 50 FPS e kadar düşüyor. oynadığım başka birkaç oyunda da yetersiz kalıyor ekran kartım, sizce 1060 ı satıp 800tl daha ekleyip 1650 super almaya değer mi?
  3. E

Laptop tavsiyesi 11000TL

Amazon sitelerini takip etmeni öneririm 9 bine 3060 lı laptop vardı ama şimdi baktım tükenmiş
  4. E

Stokta Olmayan RTX3070'i Almalı mıyım?

Sonraki süreçte ne oldu hesap açıldı mi satın alabildin mi veya siparişin ücretini çekip öyle mi banladılar o olaydan sonraki süreci anlatır mısın ben de amazon japonyadan ekran kartı almak istiyorum o yüzden merak ettim
  5. E

Amazon japonyadan ekran kartı almak

Teşekkürler öğrendiğim iyi oldu
  6. E

amazon japonyadan mı aldı
  7. E

aynen baya iyiydi de yetişemedik :(
  8. E

takip ettim almaya çalıştım onu ama alamadım saniyesinde bitti
  9. E

tamam, teşekkür ederim arkadaşlar cevapladığınız için.
  10. E

bilmiyordum onu , galakuro farklı bir marka sandım 1613214877 benim de aklıma takılan o dediğin gibi bir arayıp sorayım
  11. E

tamam çok teşekkür ederim 1613214581 ama tek sorun beklemekse sıkıntı değil sonuçta buradaki fiyatlara göre baya bi ucuz 1613214614 haydaa ne ara bitmiş ya ben de sen söyleyince farkettim :( neyse güvenilir diyorsan o da olabilir zaten o daha ucuz
  12. E

benim almayı düşündüğüm bu değil bu markayı bilmediğim ve türkiyede olmadığı için https://www.amazon.co.jp/-/en/GV-N166SOC-6GD/dp/B07ZR1RYCC/ref=sr_1_4?crid=3PUNLOVE1ZRV2&dchild=1&keywords=1660+super&qid=1613214476&s=computers&sprefix=1660+super%2Ccomputers%2C366&sr=1-4 ben bunu almayı...
  13. E

kanka sen biliyor gibi duruyorsun bi sıkıntı olur mu sence aliyim mi ?
  14. E

aynen amazonda kargo+ ortalama ödeyeceğin vergileri direk çekiyor senden ürünü sipariş verirken , yani hiç alışveriş yapmadım ama baya bi araştırdım öyle oluyormuş
  15. E

1660 super 1613211851 Aynen 1613211928 Daha önce amazon japonyadan alışveriş yapan varsa tecrübelerini aktarırsa çok memnun olurum 1613211982 Teşekkürler
  16. E

Arkadaşlar amazon japonya üzerinden bir ekran kartı almak istiyorum ürün 1900tl kargo+vergi falan siparişi verirken toplam 2300tl oluyor, ürün türkiyeye geldiğinde bu fiyat dışında herhangi bir ekstra ücret öder miyim veya japonyadan geldiği için herhangi bir sorun çıkar mı ?
Top Bottom