Neler Yeni

Laptop tavsiyesi 11000TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Gökberk Ay
Bütçe
11000
Değerli forum kullanıcıları uzun zamandır laptopları inceliyorum ama herhangi bir sonuça varabilmiş değilim . Burda da sizden yardım istiyorum .genel olarak oyun odaklı istiyorum yanımda taşımam şart . bütçe 1100tl değişiklik yapabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Gökberk Ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim ama monsterlarda çok fazla grupta şikayet konusu var evet bunlar 1kisinin sorunu diye türemiş olabilir . sonuçta sürekli bir bilgisayar almıyorum . Monsterın teknik servisini öneriyorlar kasa kalitesini ve anakart sorunlarından sürekli bahsediyorlar sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir

Techno08

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Gökberk Ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin öneriniz nedir .Ben stoklara girerse msi alpha 17 yi düşünüyorum eğer girmezse Alpha 15
Mesaj otomatik birleştirildi:

mux switch sorunu var. Bıostan harici ekran kartını aktif edince ya bios bozuluyor ya da bilgisayar açılmıyor.
Ayrıca mux switchi biraz bakmıştım ama çok bilgim yok sadece Optimus teknolojisini devre dışı bıraktığını biliyorum bilgisi olan varsa açıklayabilirmi

Son düzenleme:

Techno08

80+ Gold
Sizin öneriniz nedir .Ben stoklara girerse msi alpha 17 yi düşünüyorum eğer girmezse Alpha 15
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca mux switchi biraz bakmıştım ama çok bilgim yok sadece Optimus teknolojisini devre dışı bıraktığını biliyorum bilgisi olan varsa açıklayabilirmi

msi alpha 15 a3dd kullanıyorum ve memnunum kesinlikle alpha serisi tavsiye edebilirim. @Radeon RX 5500M hocam alpha 17 kullanıyor ve o da memnun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Dündar
Amazon sitelerini takip etmeni öneririm 9 bine 3060 lı laptop vardı ama şimdi baktım tükenmiş

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
msi alpha 15 a3dd kullanıyorum ve memnunum kesinlikle alpha serisi tavsiye edebilirim. @Radeon RX 5500M hocam alpha 17 kullanıyor ve o da memnun.
Hocam o laptolarda şu görseldeki olay var mı ?
Screenshot_2.png

erenog

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren Oğur
Instagram
https://www.instagram.com/ogurinhoartz/
Discord
! Ogurinho Artz#9275