Arama sonuçları: *

1. NecroPunch

SİZCE HESABIM ÇALINMIŞ MIDIR

yok aga girmedim hesabı sildim ama geri açtım sonra hesabın şifresini değiştirdim sms doğrulamayı açtım 2 aşamalı doğrulamayı açtım
  2. NecroPunch

geri açtım 1634666165 aga beğenme aga bir şey söyle
  3. NecroPunch

şu an bu linke bile basmayacağım size öyle söyliyeyim o kadar inanmıyorum kimseye 1634666013 yok knk arkadaş dedi sakın basma diye ama ben o an a kadar girmiştim hesabını çalmışlar
  4. NecroPunch

İnşAllah
  5. NecroPunch

yok la yok 1 haftalık bedava nitro için linkti 1634665820 şu an karspersky diye bir uygulama söylendi yukarıda her şeyi tarıyor
  6. NecroPunch

ama eğer çalınsaydı herkese mesaj atmış olurdu değil mi ?
  7. NecroPunch

arkadaşımın hesabı çalınmış o da bana link atmıştı ama kendisi atmamıştı ama bende böyle bir şey yok bu olay 2 gün önce oldu ben direk hesabı sildim ama şimdi hesabı geri aldım hemen eset yükledim bir çok kez virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı ve de kimseye mesaj atılmamış bi sorun teşkil...
  8. NecroPunch

dc den bi link geldi linke bastım beni hesabımı girebilmem için bir yere attı ama hesabımı girmedim (birebir dc nin hesap girme yeri gibiydi) bu olaydan sonra pc nin ıp sini ve modemin ıpsini değiştirdim sonra dc hesabımı sildim ama geri yükledim sizce bir şey olur mu
  9. NecroPunch

Yardım Max 6k ya laptop önerisi

Üni okul için 6000 tl ye laptop önerisi
  10. NecroPunch

Öneri BattleField 1 Online olmama sorunu ÇÖZÜLDÜ

nasıl yapılıor bilmooom kii
  11. NecroPunch

çok teşekkür ederim interneti kesip yeniden bağladığımda düzeldi
  12. NecroPunch

evet yüklü dedim a 2 saat oynadım diye 1628169095 nasıl kontrol edeceğim yardımcı olur musunuz 1628169121 bir tek internet bağlantısı kesmeyi denemedim şimdi deneyip tekrardan yazarım
  13. NecroPunch

Oyunu origin üzerinden indirdim toplamda 2 saat oynadım . Şimdi de oyun offline olmuş go online diyor basıyorum gene olmuyor lütfen yardımcı olun .
  14. NecroPunch

BTC almak istiyorum nereden alabilirim

bu hayattan artık bi beklentim yok ya atarına ya batarına
  15. NecroPunch

BTC almak istiyorum nereden alabilirim

Dediğim gibi kripto para almak istiyorum hangi sitelerden almalıyım alsat yapa yapa yükseltmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
  16. NecroPunch

Discordda para çalan insanları nereye şikayet edebilirim

sana yüzlerce lira diyorum eğer bu tür olaylara da bakmayacaklarsa neye bakacaklar 1622316433 Ulaşabileceğim bi mail adresi atar mısın
  17. NecroPunch

ben sana zaman ile haksız yere hiç tanımadığı insanlardan para çekiyolar tam olarak nasıl yapıldığını bilmioyrum zaman ile öğreneceğim bana sadece bu tür işlerde yetkili insanlar kim onlara ulaşma 1622316257 @Mehmet Yılmaz Abi lütfen bu konu da bana yardımcı olur musun beni yetkili insanlar ile...
  18. NecroPunch

Discordda ki sunucuda hep nitro ve spotify çekiliş yapıyorlardı ve de bunları iphone telefon üzerinden bi şekilde başka insanlardan para alarak yapıyolardı . Bildiğin binlerce lira çalıyolardı ben bunu nereye şikayet edebilirim . Bu nitro ve spotifydan banada çekilişte çıktı bu dolandırıcılık...
  19. NecroPunch

200 Tl ye ev tipi Traş Makinesi tavsiyesi

Düz olanlardan istiyorum fiyatda biraz esneklik olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum 1622189279...
Top Bottom