NecroPunch
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 182
bugün rx 6600 xt aldım 2. el cihaz performans olarak tertemiz ancak bobinlerden ses geliyor ne yapmalıyım 6.5a almıştım
Coil whine bir problem değildir çoğu kartta olan bişeydir ne yapmam gerekiyor dersen hiçbir şey yapamazsın çözümü olan bişey değil UV ile biraz azaltabilirsin o kadar.bugün rx 6600 xt aldım 2. el cihaz performans olarak tertemiz ancak bobinlerden ses geliyor ne yapmalıyım 6.5a almıştım
Coil whine bir problem değildir çoğu kartta olan bişeydir ne yapmam gerekiyor dersen hiçbir şey yapamazsın çözümü olan bişey değil UV ile biraz azaltabilirsin o kadar.yab
yan kapağı takarsam ses azalır, iade etmeme gerek var mıCoil whine bir problem değildir çoğu kartta olan bişeydir ne yapmam gerekiyor dersen hiçbir şey yapamazsın çözümü olan bişey değil UV ile biraz azaltabilirsin o kadar.
ama egzoz fan ne sebeptense çalışmıyor 1-2 haftadır o yüzden takasım yokyan kapağı takarsam ses azalır, iade etmeme gerek var mı
Bu neredeyse günümüzde kullanılan kartların hepsinde var. Ayrıca ses çıkması dışında başka bir şey yapmaz. Bi zararı yok yani.bugün rx 6600 xt aldım 2. el cihaz performans olarak tertemiz ancak bobinlerden ses geliyor ne yapmalıyım 6.5a almıştım
Hocam olmayan bir sorun için neden iade edesin? Başka bi kart alsan onda da bu sorunun olma ihtimali var zaten.yan kapağı takarsam ses azalır, iade etmeme gerek var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zaten normal kullanımda fan çalışmıyor bileOyunlarda yüksek fps aldığında olur bu ses genelde. Normal kullanımda olmuyor çoğunlukla