Arama sonuçları: *

• Users: Remi
  • Order by date
  1. Remi

Yardım Ajazz Temuya tekrardan ürün koymuş.

ben istanbulda olduğumdan biraz daha hızlı olması normal sanırsam kargo şubesine geldiğinde 1 gün sonra teslim edildi hep bunun değişeceğini çok sanmıyorum
  2. Remi

Yardım Ajazz Temuya tekrardan ürün koymuş.

toplam 4 siparişim teslim edildi 4 siparişiminden 2 tanesi gümrükten çıktıktan 1 gün sonra kargo şubesine teslim edilip sonraki gün teslim edildi 1 tanesi 2 gün sürdü bi tanesi 5 gün genelde ekstrem bir şey olmazsa 1 gün sürer
  3. Remi

İnceleme Linux neden Windows'dan daha iyi?

Adobe'nin sıkıntılı yanı fiyatlandırması ve eski abonelerinin aboneliğini pat diye iptal etmesi. İptal sebebi tam fiyattan abonelik almasını sağlamak tekrardan, hem de politikalara göre projelerinize erişebiliyordu sanırsam gerçekten sıkıntılıydı. Birde aboneliğiniz bitince yaptığınız projeye...
  4. Remi

Getir yemek, çarşı kazı kazan

tam yemek söyleyecektim iyi oldu teşekkürler
  5. Remi

🔥İndirim PC Hocası Ryzen 5 7600 RX 7800 XT Sistem 33.999 TL

Hayır, dümdüz yurtdışını örnek gösteriyorum. Siz nereye sallamanız gerektiğini bilmiyorsunuz. Sadece hıncınızı çıkarmaktan korkmadığınız yerlere laf edebiliyorsunuz. Bu fiyatların asıl sebebi olan hükümete karşı laf etmeyip böyle satıcılara laf ediyorsunuz anca işte, sonrasında yok abi türk...
  6. Remi

Adobe'yi politikalarından dolayı beğenmediğim için en azından video rendering olarak After Effects yerine Davinci Resolve'ye geçtim. Her konuda alternatifleri olsa keşke Çoğu oyun var, Steam'in kendi geliştirdiği ve desteklediği Proton ile çoğu oyun Linux'da oynanabiliyor. Zaten Steam Deck...
  7. Remi

🔥İndirim THERMALTAKE WATER 3.0 360MM ARGB 2895TL Beleş

top tier işlemciler için bu
  8. Remi

🔥İndirim Monitör Kolu 470 Tl ( Temu )

konusu var önermiyorum 4000-5000 tllik monitörlerinizi buna emanet etmeyin
  9. Remi

🔥İndirim THERMALTAKE WATER 3.0 360MM ARGB 2895TL Beleş

5600 için gereksiz
  10. Remi

Xbox 9.nesil gamepad hk

amazonu kontrol edin hocam ben amazından almıştım biraz vade farkı yedim ama 9 taksitte yenebilecek bir vade farkı bence
  11. Remi

🔥İndirim PC Hocası Ryzen 5 7600 RX 7800 XT Sistem 33.999 TL

Siz doyumsuzsunuz hocam, yurtdışında toplasanız bu fiyata veya bu fiyattan daha pahalıya geliyor daha ne kadar düşecek elinize bedava versinler isterseniz
  12. Remi

Xbox 9.nesil gamepad hk

hocam bu indirimlerde düşmezse daha da düşmez benim fikrimce en yüksek taksiti yapan yer nereyse oradan alın
  13. Remi

Bugün pc toplayayım mı?

https://www.gamegaraj.com/urun/kapkan-7a-rtx4080s/ özelleştirip bunu alabilirsiniz
  14. Remi

Xbox 9.nesil gamepad hk

standart fiyatı, bu fiyattan her zaman alınır ben 9 taksitle 3kya almıştım
  15. Remi

Hocam öyle bir şey yok eğer okuduysanız konuda da belirttiğim gibi Linux'da neredeyse hiçbir şeyi terminalde yapmanıza gerek yok. Windows ile aynı mantıkla yapabiliyorsunuz terminal tercih meselesi. Windows'da da Powershell var belli durumlarda kullanmanızın gerektiği
  16. Remi

Hocam yakın performans alırsınız diye düşünüyorum
  17. Remi

Hakkınızda hayırlısı olsun hocam projelerinizde bol şanslar
  18. Remi

Hocam biraz sabır istiyor, Zorin OS deneyebilirsiniz ubuntu tabanlı ve alışma süreci için ideal olduğunu düşünüyorum Sizin için umarım hayırlısı olur hocam Linux camiamıza o zaman şimdiden hoşgeldiniz 1732225667 Arch ile başlamak final bosstan başlamak gibi olmuş hocam tebrikler umarım en kısa...
  19. Remi

Eğer farklı bir diske kuracaksanız işiniz kolay hocam Windows'dayken çalıştırdan diskmgmt.msc ile garudanın konumu bulup silebilirsiniz direkt eğer farklı diskse rahatça hallolur aynı diskse klasörlere dikkat ederek silmeniz gerekiyor ancak zor değil
  20. Remi

Garuda KDE Dragonized'i öneririm oyun için en ideali umarım devam etmek istersiniz hocam eğer windowsta yapıp linuxta yapamayacağınız bir işlem yoksa bir süre sonra alışırsınız
Top Bottom