Neler Yeni

🔥İndirim PC Hocası Ryzen 5 7600 RX 7800 XT Sistem 33.999 TL

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
SEFA KAYA
Biz Ocak ayında falan miyiz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Fiyattan ziyade ödeme kolaylığı sağlansa daha iyi sistemlerde daha iyi satış yapılacağı düşüncesindeyim. Peşin fiyatına taksit imkanı olan sistemler daha cazip durumda. Teknoloji kanalları bu opsiyonu dikkate almaları lazım.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Döviz sabit kalmasına rağmen sistemler istenen rakamlara gelmedi. Vatanın dampingleri hariç bu sene tam hayalkırıklığı oldu.

Fenomenlerin eski paylaştığı sistemlere bakarsak gelen gideni aratıyor.
Siz doyumsuzsunuz hocam, yurtdışında toplasanız bu fiyata veya bu fiyattan daha pahalıya geliyor daha ne kadar düşecek elinize bedava versinler isterseniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
tomi makinen
Siz doyumsuzsunuz hocam, yurtdışında toplasanız bu fiyata veya bu fiyattan daha pahalıya geliyor daha ne kadar düşecek elinize bedava versinler isterseniz
İşinize gelince Avrupa işinize gelince afrikayı örnek gösteriyorsunuz. Alçak eşeğe binen çok olur. Sizin yazınızı görünce rakamları normalleştirip sonra bu hayat pahalılığı ne diye soran vatandaşlar geldi.

Vatandaki 11.11 fiyatlarını görünce demekki bu rakamlara da satılabilir diye anlıyoruz ama biz halk olarak alışmışız pahalılığa. Satıcılar da anladığımız dilden konuşuyor

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
İşinize gelince Avrupa işinize gelince afrikayı örnek gösteriyorsunuz. Alçak eşeğe binen çok olur. Sizin yazınızı görünce rakamları normalleştirip sonra bu hayat pahalılığı ne diye soran vatandaşlar geldi.

Vatandaki 11.11 fiyatlarını görünce demekki bu rakamlara da satılabilir diye anlıyoruz ama biz halk olarak alışmışız pahalılığa. Satıcılar da anladığımız dilden konuşuyor
Hayır, dümdüz yurtdışını örnek gösteriyorum. Siz nereye sallamanız gerektiğini bilmiyorsunuz. Sadece hıncınızı çıkarmaktan korkmadığınız yerlere laf edebiliyorsunuz. Bu fiyatların asıl sebebi olan hükümete karşı laf etmeyip böyle satıcılara laf ediyorsunuz anca işte, sonrasında yok abi türk halkı alışmış pahalılığa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
tomi makinen
Hayır, dümdüz yurtdışını örnek gösteriyorum. Siz nereye sallamanız gerektiğini bilmiyorsunuz. Sadece hıncınızı çıkarmaktan korkmadığınız yerlere laf edebiliyorsunuz. Bu fiyatların asıl sebebi olan hükümete karşı laf etmeyip böyle satıcılara laf ediyorsunuz anca işte, sonrasında yok abi türk halkı alışmış pahalılığa.
Biz herşeye layığız,hakettiğimiz şekilde yaşıyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Okatalı
çok iyi fiyat, kasa, güç kaynağı, soğutucu, ssd ve ramlar bedavaya geliyor. Vatan’ın geçen haftaki 4070 superli sistemini almasaydım bunu alırdım kesinlikle.

Silverdin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Altunbaş
2-3 taksit ile 36-37k bandinda almak gene mantiklimi beyler.

Radiohead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert
Evet oblar birleşince oluyor, birde elektronik kampanyası var 250 lira onunla da birleşmiyor ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc 19.500 dü 1.000 tl puan gelsin diye bletooth kulaklık aldım 400 liraya, bir de 100 liraya termal macun aldım.
Bu kampanyadan haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim. Sayenizde Bankkart'a başvuru yaptım ve kredi kartım onaylandı. Bakalım kredi kartı yetişecek mi.. Sizin kart ne kadar sürede gelmişti?

A_TURAN_A

80+ Bronze
Bu kampanyadan haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim. Sayenizde Bankkart'a başvuru yaptım ve kredi kartım onaylandı. Bakalım kredi kartı yetişecek mi.. Sizin kart ne kadar sürede gelmişti?
rica ederim , ben çok önceden almıştım kartı o yüzden bilmiyorum ama kart yetişmezse sanal kartla alabilirsiniz

Top Bottom