Neler Yeni

🔥İndirim PC Hocası Ryzen 5 7600 RX 7800 XT Sistem 33.999 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Father
Burada tadından yenmez cart curt diye milyon tane insanın kaçının cebinde 5 kuruş para var? Ben anlayamıyorum zaten açtıkları 1 2 4 5 adet stok onu bile zorla satıyorlar

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Efe
Burada tadından yenmez cart curt diye milyon tane insanın kaçının cebinde 5 kuruş para var? Ben anlayamıyorum zaten açtıkları 1 2 4 5 adet stok onu bile zorla satıyorlar
o konuya girersek hiç çıkamayız kanka. T4YY0 sağoIsun bunIara göre doIaaaağğğğrrrr 34 TL oldu ama bir türlü 10 TL olamadı.. halbuki çok istiyordu 'bunIara göre doIaaağğğğrrr 10 TL oIacak' diye yalvarıyordu resmen YTD

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Father
o konuya girersek hiç çıkamayız kanka. T4YY0 sağoIsun bunIara göre doIaaaağğğğrrrr 34 TL oldu ama bir türlü 10 TL olamadı.. halbuki çok istiyordu 'bunIara göre doIaaağğğğrrr 10 TL oIacak' diye yalvarıyordu resmen YTD
Benim demek istediğim aslında şu her konunun altına marka savucunugu yapan tipler türedi ceplerinde beş kuruş para yok şu ürünun fiyatı iyi daha ne istiyorsunuz yok böyle yok şöyle diyerek ahkam kesiyorlar ellerinde bir bilgisayar bile yoktur para kazanmak harcamak nedir bilmezler boş boş konuşurlar birlik olup markaların %100 den fazla kar marjini azalttirmamiz gerekiyorken marke trollugu yapıyor millet işte o yüzden gelisemiyoruz

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Efe
Benim demek istediğim aslında şu her konunun altına marka savucunugu yapan tipler türedi ceplerinde beş kuruş para yok şu ürünun fiyatı iyi daha ne istiyorsunuz yok böyle yok şöyle diyerek ahkam kesiyorlar ellerinde bir bilgisayar bile yoktur para kazanmak harcamak nedir bilmezler boş boş konuşurlar birlik olup markaların %100 den fazla kar marjini azalttirmamiz gerekiyorken marke trollugu yapıyor millet işte o yüzden gelisemiyoruz
seni anladım dostum şimdi ben de şunu diyorum. t4yy0 varken bu fiyatların aşağasına düşemez. firmalar yine ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. fakat t4yy0 öyIe mi yarın çıkar bir rahip daha salar :D bir bakmışsın doIar 50 TL olmuş.. kadere bak.. kadere baakkk kimleeeeğğğğğrrr kimleeeeeğğğğğrrrleeeeeğğğ beraaağğğberrrr YTD

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok iyi sistem sadece ram değişse 10/10 bence alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Tugay Kuru
Güzel sistem, peşin fiyatına 3 veya 6 taksit olsa daha güzel olurmuş.

• Beğen
Reaksiyonlar: NooB

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Semih Gedik
En azından 3 taksit yapar insan :eek:

Radiohead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert
Vatan'ın haftaya bu ayarda bir sistem yapacağı ve 6 taksitle alınabileceği ümidiyle kendimi tutuyoırum ama gerçekten çok iyi sistem bu fiyata..

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,070
İsim
Eymen
Güzel sistem ramler özelleştirlimeli (Anakartıda beğenmiyorum ama kalabilir).

A_TURAN_A

80+ Bronze
Vatan'ın haftaya bu ayarda bir sistem yapacağı ve 6 taksitle alınabileceği ümidiyle kendimi tutuyoırum ama gerçekten çok iyi sistem bu fiyata..
ayın 11 inde 18 inde inidirm yapmış hep pazartesi günleri bence bu pazartesi de sistem yaparlar bankkartla da 2.500 lira para geliyor ama 6 taksit görmedim ben hiç ben de 3 taksitle alabildim vatandan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom