o konuya girersek hiç çıkamayız kanka. T4YY0 sağoIsun bunIara göre doIaaaağğğğrrrr 34 TL oldu ama bir türlü 10 TL olamadı.. halbuki çok istiyordu 'bunIara göre doIaaağğğğrrr 10 TL oIacak' diye yalvarıyordu resmen YTDBurada tadından yenmez cart curt diye milyon tane insanın kaçının cebinde 5 kuruş para var? Ben anlayamıyorum zaten açtıkları 1 2 4 5 adet stok onu bile zorla satıyorlar
Benim demek istediğim aslında şu her konunun altına marka savucunugu yapan tipler türedi ceplerinde beş kuruş para yok şu ürünun fiyatı iyi daha ne istiyorsunuz yok böyle yok şöyle diyerek ahkam kesiyorlar ellerinde bir bilgisayar bile yoktur para kazanmak harcamak nedir bilmezler boş boş konuşurlar birlik olup markaların %100 den fazla kar marjini azalttirmamiz gerekiyorken marke trollugu yapıyor millet işte o yüzden gelisemiyoruzo konuya girersek hiç çıkamayız kanka. T4YY0 sağoIsun bunIara göre doIaaaağğğğrrrr 34 TL oldu ama bir türlü 10 TL olamadı.. halbuki çok istiyordu 'bunIara göre doIaaağğğğrrr 10 TL oIacak' diye yalvarıyordu resmen YTD
seni anladım dostum şimdi ben de şunu diyorum. t4yy0 varken bu fiyatların aşağasına düşemez. firmalar yine ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. fakat t4yy0 öyIe mi yarın çıkar bir rahip daha salar bir bakmışsın doIar 50 TL olmuş.. kadere bak.. kadere baakkk kimleeeeğğğğğrrr kimleeeeeğğğğğrrrleeeeeğğğ beraaağğğberrrr YTDBenim demek istediğim aslında şu her konunun altına marka savucunugu yapan tipler türedi ceplerinde beş kuruş para yok şu ürünun fiyatı iyi daha ne istiyorsunuz yok böyle yok şöyle diyerek ahkam kesiyorlar ellerinde bir bilgisayar bile yoktur para kazanmak harcamak nedir bilmezler boş boş konuşurlar birlik olup markaların %100 den fazla kar marjini azalttirmamiz gerekiyorken marke trollugu yapıyor millet işte o yüzden gelisemiyoruz
ayın 11 inde 18 inde inidirm yapmış hep pazartesi günleri bence bu pazartesi de sistem yaparlar bankkartla da 2.500 lira para geliyor ama 6 taksit görmedim ben hiç ben de 3 taksitle alabildim vatandanVatan'ın haftaya bu ayarda bir sistem yapacağı ve 6 taksitle alınabileceği ümidiyle kendimi tutuyoırum ama gerçekten çok iyi sistem bu fiyata..