Siz doyumsuzsunuz hocam, yurtdıÅında toplasanız bu fiyata veya bu fiyattan daha pahalıya geliyor daha ne kadar dĆ¼Åecek elinize bedava versinler istersenizDƶviz sabit kalmasına raÄmen sistemler istenen rakamlara gelmedi. Vatanın dampingleri hariƧ bu sene tam hayalkırıklıÄı oldu.
Fenomenlerin eski paylaÅtıÄı sistemlere bakarsak gelen gideni aratıyor.
Ä°Åinize gelince Avrupa iÅinize gelince afrikayı ƶrnek gƶsteriyorsunuz. AlƧak eÅeÄe binen Ƨok olur. Sizin yazınızı gƶrĆ¼nce rakamları normalleÅtirip sonra bu hayat pahalılıÄı ne diye soran vatandaÅlar geldi.Siz doyumsuzsunuz hocam, yurtdıÅında toplasanız bu fiyata veya bu fiyattan daha pahalıya geliyor daha ne kadar dĆ¼Åecek elinize bedava versinler isterseniz
Hayır, dĆ¼mdĆ¼z yurtdıÅını ƶrnek gƶsteriyorum. Siz nereye sallamanız gerektiÄini bilmiyorsunuz. Sadece hıncınızı Ƨıkarmaktan korkmadıÄınız yerlere laf edebiliyorsunuz. Bu fiyatların asıl sebebi olan hĆ¼kĆ¼mete karÅı laf etmeyip bƶyle satıcılara laf ediyorsunuz anca iÅte, sonrasında yok abi tĆ¼rk halkı alıÅmıŠpahalılıÄa.Ä°Åinize gelince Avrupa iÅinize gelince afrikayı ƶrnek gƶsteriyorsunuz. AlƧak eÅeÄe binen Ƨok olur. Sizin yazınızı gƶrĆ¼nce rakamları normalleÅtirip sonra bu hayat pahalılıÄı ne diye soran vatandaÅlar geldi.
Vatandaki 11.11 fiyatlarını gƶrĆ¼nce demekki bu rakamlara da satılabilir diye anlıyoruz ama biz halk olarak alıÅmıÅız pahalılıÄa. Satıcılar da anladıÄımız dilden konuÅuyor
Biz herÅeye layıÄız,hakettiÄimiz Åekilde yaÅıyoruzHayır, dĆ¼mdĆ¼z yurtdıÅını ƶrnek gƶsteriyorum. Siz nereye sallamanız gerektiÄini bilmiyorsunuz. Sadece hıncınızı Ƨıkarmaktan korkmadıÄınız yerlere laf edebiliyorsunuz. Bu fiyatların asıl sebebi olan hĆ¼kĆ¼mete karÅı laf etmeyip bƶyle satıcılara laf ediyorsunuz anca iÅte, sonrasında yok abi tĆ¼rk halkı alıÅmıŠpahalılıÄa.
Bu kampanyadan haberdar ettiÄiniz iƧin teÅekkĆ¼r ederim. Sayenizde Bankkart'a baÅvuru yaptım ve kredi kartım onaylandı. Bakalım kredi kartı yetiÅecek mi.. Sizin kart ne kadar sĆ¼rede gelmiÅti?Evet oblar birleÅince oluyor, birde elektronik kampanyası var 250 lira onunla da birleÅmiyor ama.
Mesaj otomatik birleÅtirildi:
Pc 19.500 dĆ¼ 1.000 tl puan gelsin diye bletooth kulaklık aldım 400 liraya, bir de 100 liraya termal macun aldım.
rica ederim , ben Ƨok ƶnceden almıÅtım kartı o yĆ¼zden bilmiyorum ama kart yetiÅmezse sanal kartla alabilirsinizBu kampanyadan haberdar ettiÄiniz iƧin teÅekkĆ¼r ederim. Sayenizde Bankkart'a baÅvuru yaptım ve kredi kartım onaylandı. Bakalım kredi kartı yetiÅecek mi.. Sizin kart ne kadar sĆ¼rede gelmiÅti?