Neler Yeni

Çözüldü✓ PC Hocası-GG12 Sistem Alınır mı?

Umutk00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Korkmaz
bra ben de gg12 aldım nolacak şimdi ben napıyım ben de coil whine çıkmadı korkuyorum
Hocam sen kurtarıcı olarak geldin şu an bak senin sisiemi alacak 2 adam var Allah aşkına söyle sistem nasıl dedikleri gibi mi, sen neleri değiştirdin

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
crcyle mert
Hayırlı olsun memnun musunuz?
aldım memnunum bir sıkıntı yok strest testi falan da yaptım bi sıkıntı çıkmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sen kurtarıcı olarak geldin şu an bak senin sisiemi alacak 2 adam var Allah aşkına söyle sistem nasıl dedikleri gibi mi, sen neleri değiştirdin
xd kanka al bak pcden yazıyorum foto mu atim

bekle atıyorum

şuan bir sürü şey falan açık sıcaklık falan böyle bu arada sıvı soğutucu ekledim ram ekledim 16*16 6000mhz yaptım

Ekler

• Ekran Görüntüsü (32).png
    Ekran Görüntüsü (32).png
    2.4 MB · Hit: 11

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Jiyu

bekle atıyorum

şuan bir sürü şey falan açık sıcaklık falan böyle bu arada sıvı soğutucu ekledim ram ekledim 16*16 6000mhz yaptım
hangi özelleştirmeler ile aldın ve hangi kasayı seçtin ?

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
crcyle mert
boştayken

hangi özelleştirmeler ile aldın ve hangi kasayı seçtin ?
sıvı soğutucu Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 yaptım
rami de şuan stokta yok Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 AMD EXPO DDR5 Ram
kasa değiştirmedim enermax ama kasa güzel çok geniş beğendim

Ekler

• Ekran Görüntüsü (25).png
    Ekran Görüntüsü (25).png
    2.7 MB · Hit: 4

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Jiyu
boştayken

sıvı soğutucu Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 yaptım
rami de şuan stokta yok Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 AMD EXPO DDR5 Ram
kasa değiştirmedim enermax ama kasa güzel çok geniş beğendim

Hayırlı olsun , ben alacak olsaydım fsp kasa seçerdim. Daha önce masa üstü kullanmadım o yüzden nasıl merak ediyorum.
Sisteminiz boştayken hiç ses çıkarıyor mu ? oyun oynadın mı hiç acaba , valo cs gibi oyunlarda çok sesli çalışır mı ?
güçlü bir işlemci ve ekran kartı olduğu için zorlamaz diye düşünüyorum ama emin değilim...

HGase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emir öztürk
Güzel bilgisayar hocam kurtarıcı gibi geldiniz sorun yaşayanlar var da bir ton da memnun olan insan var

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
crcyle mert
Hayırlı olsun , ben alacak olsaydım fsp kasa seçerdim. Daha önce masa üstü kullanmadım o yüzden nasıl merak ediyorum.
Sisteminiz boştayken hiç ses çıkarıyor mu ? oyun oynadın mı hiç acaba , valo cs gibi oyunlarda çok sesli çalışır mı ?
güçlü bir işlemci ve ekran kartı olduğu için zorlamaz diye düşünüyorum ama emin değilim...
oyun oynayamadım maalesef şuan sistem boştayken sessi yok gibi benim eski sistem çok gürültülüydü bunda şimdi hatırladım pc geç açılıyor sadece normalde 10-15 saniyeye benimki 40 saniye falan ve bazenleri çöküyor American bişe bişe açılıyor şimdi hatırladım gaming gen e yazcaktım şimdi bi yazıyım

Güzel bilgisayar hocam kurtarıcı gibi geldiniz sorun yaşayanlar var da bir ton da memnun olan insan var
yani dediğim gibi şu sıkıntı sayılır mı anlamadım ben ama sistem güzel bir ssorun çıkmadı onun dışında enermax da güzel bence

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Jiyu
oyun oynayamadım maalesef şuan sistem boştayken sessi yok gibi benim eski sistem çok gürültülüydü bunda şimdi hatırladım pc geç açılıyor sadece normalde 10-15 saniyeye benimki 40 saniye falan ve bazenleri çöküyor American bişe bişe açılıyor şimdi hatırladım gaming gen e yazcaktım şimdi bi yazıyım

yani dediğim gibi şu sıkıntı sayılır mı anlamadım ben ama sistem güzel bir ssorun çıkmadı onun dışında enermax da güzel bence
Bios vb. ayarları eksiktir belki , sıvı soğutucu seçince sisteme takılı geliyor değil mi ?
hava soğutucu alırsam demonte geliyor , kendim çok uğraşmak istemiyorum.
Zaten sistem aldığımda mecbur ekran kartı takmak zorundayım..
ama bütçe artıyor işte..

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
crcyle mert
Bios vb. ayarları eksiktir belki , sıvı soğutucu seçince sisteme takılı geliyor değil mi ?
hava soğutucu alırsam demonte geliyor , kendim çok uğraşmak istemiyorum.
Zaten sistem aldığımda mecbur ekran kartı takmak zorundayım..
ama bütçe artıyor işte..
bios falan baya araştırdım yaptım da çözemedim sıvı soğutucu monte geldi evet. Senin bütçen ne şuan
birde monitör aldım Lenovo r27qe

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Jiyu
bios falan baya araştırdım yaptım da çözemedim sıvı soğutucu monte geldi evet. Senin bütçen ne şuan
birde monitör aldım Lenovo r27qe
Benim bütçem 30-35k
Pc hocası 9 almayı düşünüyordum ama özelleştirince 7800xt pc hocası 12 fiyatına denk geliyordu.
Onu da özelleştirince de 4070s sisteme denk geliyor.
Ben şimdi almışken tam almak istediğim için özellikle kasa psu olarak sonradan uğraşmak istemiyorum..
Şu an düşünüyorum sadece..
Pc hocası 9 sistemi b650m-r anakart var
7800x3d ve 4070ti süper sorunsuz çalıştırır mı 5-6 yıl ?
Kararsızım , bir yandan şimdi pc hocası 9 özelleştirince 35k yapıyor.
Belki üzerine 3-5 daha koyarım f/p 4070s sistem gelirse alırım diye düşünüyorum ama işte ne kadar düşünürsem o kadar kararsız oluyorum..
İlk masaüstü bilgisayarım olacağı için hayal kırıklığı yaşamak ve mahçup olmak istemiyorum sadece..

CheXVX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İbrahim sabri çöpür
Benim bütçem 30-35k
Pc hocası 9 almayı düşünüyordum ama özelleştirince 7800xt pc hocası 12 fiyatına denk geliyordu.
Ben şimdi almışken tam almak istediğim için özellikle kasa psu olarak sonradan uğraşmak istemiyorum..
Belki üzerine 3-5 daha koyarım f/p 4070s sistem gelirse alırım diye düşünüyorum ama işte ne kadar düşünürsem o kadar kararsız oluyorum..
İlk masaüstü bilgisayarım olacağı için hayal kırıklığı yaşamak ve mahçup olmak istemiyorum sadece..

Seni çok iyi anlıyorum :D çok zor kararlar

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
crcyle mert
Benim bütçem 30-35k
hocam seni çok iyi anlıyorum benim ilk sistemimde çok pişmanlığım oldu o yüzden onu satıp bunu aldım almışken her şey uyumlu ve biraz diğerine göre iyi olsun istedim. Bence içine sinen olursa onu almalısın çünkü ben bekledim ve biraz zarar ettim. Bne de kararızdım dedim bu fiyata 4070 süperli sistem gelir bekliyim falan dedim fiyatı arttıracakları için bunu aldım o yüzden içine sinen bişey varsa al geç yoksa çok zor durumda kalabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,649
Üyeler
163,029
Son üye
Formst
Top Bottom