Neler Yeni

Çözüldü✓ PC Hocası-GG12 Sistem Alınır mı?

Umutk00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Korkmaz
pc hocası sistemlerinde asus dual var muhtemelen sorun bunlardan kaynaklanıyor olabilir.
bütçeniz 40-41k ise 4070s f/p sistem bekleyin bence , ben öyle yapmaya çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Coil whine sorunu her sistemde ya da ekran kartı çıkabiliyormuş , biraz şans işi diyorlar..
Ama ben de işimi şansa bırakmak istemiyorum. Bobinler kalitesiz diye oluyormuş anladığım kadarıyla.
Ne zaman gelir acaba sistem

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Ümit
Bekleyelim üstadım bekleyelim de 10 gün sonra ne oalcağı belli olmuyor

Hocam seninki bende amd düşmanlığı veya NVDİA fanatikliği sürekli amd ekran kartı gömüyorsun
senin amd kartı alman benim zararıma olmaz önce bunu anlamalısın. ben mesela bu forumda sistem bölümünde aktifim bazı arkadaşlar var 2 k düşük almak icin haftalarca bekliyor. el insaf bu insanlar buradaki insanların laflarından etkilenip karar veriyor, neden amd kartı önerelim? kanka az mantıklı düsün. reklam olmasa sana bu sistem hakkında sikayetlerin olduğu forumun linkini atarımda google orda dostum yaz bul.

• Üzgün

Umutk00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Korkmaz
senin amd kartı alman benim zararıma olmaz önce bunu anlamalısın. ben mesela bu forumda sistem bölümünde aktifim bazı arkadaşlar var 2 k düşük almak icin haftalarca bekliyor. el insaf bu insanlar buradaki insanların laflarından etkilenip karar veriyor, neden amd kartı önerelim? kanka az mantıklı düsün. reklam olmasa sana bu sistem hakkında sikayetlerin olduğu forumun linkini atarımda google orda dostum yaz bul.
Peki şu an ne almalıyız hocam yemin ederim 3 gündür bakıyorum iffet geldi artık

• Üzgün

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Ümit
Peki şu an ne almalıyız hocam yemin ederim 3 gündür bakıyorum iffet geldi artık
ben senin yerinde olsam şu an elimde para olsa sistem almayı düşünsem 4070 super olan sistemlere yoğunlasırım . gerekirse ram ve ssd yükseltmem onlar sonradan eklenir ama ekran kartının dönüşü yok. bu arada 7800 cok güçlü bir kart ben kötü demiyorum ama sözü gecen sistem hakkında fazlaca coil whine ve donma sikayetleri var.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Jiyu
evet direkt 3 k zam geldi ki ekipmanlarada zam geldi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğini alabilirsin
Amin , İnşaAllah en hayırlısı ve güzeli ile almak ve uzun yıllar aynı şekilde kullanmak hepimize nasip olur en yakın zamanda.
Araştırıyorum sürekli , kararsız bir insanım. Bundan ötürü fazla stres yapıyorum , başım bile ağrıyor.

Ne zaman gelir acaba sistem
Ne zaman gelir bilmiyorum ama pc hocası bu hafta ile ilgili mesaj atmıştı youtube yorumlarda.
Planı var ama gerçekleşir mi ya da ne kadar stokta kalır bilmiyorum..
Umarım 100-200 stok gelmez hemen bitiyor , alamıyoruz :(

HGase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emir öztürk

Yani sanki AMD ekran kartları sürekli bozuluyormuş gibi algı yapıyorsunuz sıkıntı orda ve iyi niyetli görmüyorum sizi

• Üzgün

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Ümit
Yani sanki AMD ekran kartları sürekli bozuluyormuş gibi algı yapıyorsunuz sıkıntı orda ve iyi niyetli görmüyorum sizi
belkide asusun bu serisi böyle ondan önyargı oldu insanlarda.

HGase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emir öztürk
Amin , İnşaAllah en hayırlısı ve güzeli ile almak ve uzun yıllar aynı şekilde kullanmak hepimize nasip olur en yakın zamanda.
Araştırıyorum sürekli , kararsız bir insanım. Bundan ötürü fazla stres yapıyorum , başım bile ağrıyor.

Ne zaman gelir bilmiyorum ama pc hocası bu hafta ile ilgili mesaj atmıştı youtube yorumlarda.

Bu ******** al satçılar hakkımızı yiyor umarım anne babasından çıkar o kazandıkları para

belkide asusun bu serisi böyle ondan önyargı oldu insanlarda.

Bak böyle desen canımı ye haklısın der geçerim ustam ben de asusun serisinde sorun olduğunu görmüştüm bir yerde

CheXVX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İbrahim sabri çöpür

Bu durum çok can sıkıcı sen o kadar F/P sistem bekle sabret sonra al satçı denyonun biri gelsin çöksün tüm sistemlere gerçek ihtiyacı olan insanların çoğu avantajlı fiyattan yararlanamıyor

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Jiyu
Bu durum çok can sıkıcı sen o kadar F/P sistem bekle sabret sonra al satçı denyonun biri gelsin çöksün tüm sistemlere gerçek ihtiyacı olan insanların çoğu avantajlı fiyattan yararlanamıyor
Zaten bu söz de hazır sistemlerin çoğu kolpa oluyor çünkü 1.si sizin dediğiniz gibi stokçular ve alsatçılar yüzünden bir çok sistem hayali olan arkadaş sistem alamıyor. 2si ise f/p diye çıkıyorlar ama en az 5k özelleştirme yapman gerekiyor kasa ram ssd bazen anakart işlemci..
Düzgün hava soğutucu koymuyorlar , 8400f yapıyorlar sonra f/p sistem diye çıkarıyorlar...İnsanlarla oyun oynuyorlar yazıklar olsun.
Bilgisayardan anlıyor olsam hiç uğraşmaz tek tek en iyilerini peşin taksitle alırdım
galax 4070ti süper + 7800x3d peşin taksitle alır rahatta olurdum ama herkes bilmiyor işte..

CheXVX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İbrahim sabri çöpür
Zaten bu söz de hazır sistemlerin çoğu kolpa oluyor çünkü 1.si sizin dediğiniz gibi stokçular ve alsatçılar yüzünden bir çok sistem hayali olan arkadaş sistem alamıyor. 2si ise f/p diye çıkıyorlar ama en az 5k özelleştirme yapman gerekiyor kasa ram ssd bazen anakart işlemci..
Düzgün hava soğutucu koymuyorlar , 8400f yapıyorlar sonra f/p sistem diye çıkarıyorlar...İnsanlarla oyun oynuyorlar yazıklar olsun.
Bilgisayardan anlıyor olsam hiç uğraşmaz tek tek en iyilerini peşin taksitle alırdım
galax 4070ti süper + 7800x3d peşin taksitle alır rahatta olurdum ama herkes bilmiyor işte..

Ben de sizinle aynı durumdayım hocam valla sırtlanların eline kaldık kuzu gibi bekliyoruz bakalım elimizden tutacaklar mı

• Üzgün

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
crcyle mert
bra ben de gg12 aldım nolacak şimdi ben napıyım ben de coil whine çıkmadı korkuyorum

• Üzgün

HGase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emir öztürk
bra ben de gg12 aldım nolacak şimdi ben napıyım ben de coil whine çıkmadı korkuyorum

Çıkmadıysa sıkıntı yok işte boşa insanları da korkutuyorlar siz memnun musunuz şuanki performansından kullanıcı olarak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,646
Üyeler
163,029
Son üye
Formst
Top Bottom