Siz doyumsuzsunuz hocam, yurtdıÅında toplasanız bu fiyata veya bu fiyattan daha pahalıya geliyor daha ne kadar düÅecek elinize bedava versinler istersenizDƶviz sabit kalmasına raÄmen sistemler istenen rakamlara gelmedi. Vatanın dampingleri hariƧ bu sene tam hayalkırıklıÄı oldu.
Fenomenlerin eski paylaÅtıÄı sistemlere bakarsak gelen gideni aratıyor.
İÅinize gelince Avrupa iÅinize gelince afrikayı ƶrnek gƶsteriyorsunuz. AlƧak eÅeÄe binen Ƨok olur. Sizin yazınızı gƶrünce rakamları normalleÅtirip sonra bu hayat pahalılıÄı ne diye soran vatandaÅlar geldi.Siz doyumsuzsunuz hocam, yurtdıÅında toplasanız bu fiyata veya bu fiyattan daha pahalıya geliyor daha ne kadar düÅecek elinize bedava versinler isterseniz
Hayır, dümdüz yurtdıÅını ƶrnek gƶsteriyorum. Siz nereye sallamanız gerektiÄini bilmiyorsunuz. Sadece hıncınızı Ƨıkarmaktan korkmadıÄınız yerlere laf edebiliyorsunuz. Bu fiyatların asıl sebebi olan hükümete karÅı laf etmeyip bƶyle satıcılara laf ediyorsunuz anca iÅte, sonrasında yok abi türk halkı alıÅmıŠpahalılıÄa.İÅinize gelince Avrupa iÅinize gelince afrikayı ƶrnek gƶsteriyorsunuz. AlƧak eÅeÄe binen Ƨok olur. Sizin yazınızı gƶrünce rakamları normalleÅtirip sonra bu hayat pahalılıÄı ne diye soran vatandaÅlar geldi.
Vatandaki 11.11 fiyatlarını gƶrünce demekki bu rakamlara da satılabilir diye anlıyoruz ama biz halk olarak alıÅmıÅız pahalılıÄa. Satıcılar da anladıÄımız dilden konuÅuyor
Biz herÅeye layıÄız,hakettiÄimiz Åekilde yaÅıyoruzHayır, dümdüz yurtdıÅını ƶrnek gƶsteriyorum. Siz nereye sallamanız gerektiÄini bilmiyorsunuz. Sadece hıncınızı Ƨıkarmaktan korkmadıÄınız yerlere laf edebiliyorsunuz. Bu fiyatların asıl sebebi olan hükümete karÅı laf etmeyip bƶyle satıcılara laf ediyorsunuz anca iÅte, sonrasında yok abi türk halkı alıÅmıŠpahalılıÄa.
Bu kampanyadan haberdar ettiÄiniz iƧin teÅekkür ederim. Sayenizde Bankkart'a baÅvuru yaptım ve kredi kartım onaylandı. Bakalım kredi kartı yetiÅecek mi.. Sizin kart ne kadar sürede gelmiÅti?Evet oblar birleÅince oluyor, birde elektronik kampanyası var 250 lira onunla da birleÅmiyor ama.
Mesaj otomatik birleÅtirildi:
Pc 19.500 dü 1.000 tl puan gelsin diye bletooth kulaklık aldım 400 liraya, bir de 100 liraya termal macun aldım.
rica ederim , ben Ƨok ƶnceden almıÅtım kartı o yüzden bilmiyorum ama kart yetiÅmezse sanal kartla alabilirsinizBu kampanyadan haberdar ettiÄiniz iƧin teÅekkür ederim. Sayenizde Bankkart'a baÅvuru yaptım ve kredi kartım onaylandı. Bakalım kredi kartı yetiÅecek mi.. Sizin kart ne kadar sürede gelmiÅti?