Neler Yeni

🔥İndirim PC Hocası Ryzen 5 7600 RX 7800 XT Sistem 33.999 TL

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mehmet yaman
Corsair kasayı sevdiğim için güncelledim fakat onun haricinde bu şekilde özelleştirildiğinde gayet güzel bir kasa fakat black friday'i beklerim derseniz, orası size kalmış tabi.

1732214100009.png

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
Benim demek istediğim aslında şu her konunun altına marka savucunugu yapan tipler türedi ceplerinde beş kuruş para yok şu ürünun fiyatı iyi daha ne istiyorsunuz yok böyle yok şöyle diyerek ahkam kesiyorlar ellerinde bir bilgisayar bile yoktur para kazanmak harcamak nedir bilmezler boş boş konuşurlar birlik olup markaların %100 den fazla kar marjini azalttirmamiz gerekiyorken marke trollugu yapıyor millet işte o yüzden gelisemiyoruz
şeyi anlamadım hocam bir ürünün fiyat veya performans olarak iyi olup olmadığı hakkında yorum yapmak için illa cebimizde para ya da bilgisayarımız mı olması lazım? mesela meslek olarak savaş pilotu olmak olsun uçaklar olsun ilgimi çekiyor ama cebimde ne savaş jeti alacak param var ne de hangarım var ne yapmam lazım?

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mehmet yaman
şeyi anlamadım hocam bir ürünün fiyat veya performans olarak iyi olup olmadığı hakkında yorum yapmak için illa cebimizde para ya da bilgisayarımız mı olması lazım? mesela meslek olarak savaş pilotu olmak olsun uçaklar olsun ilgimi çekiyor ama cebimde ne savaş jeti alacak param var ne de hangarım var ne yapmam lazım?

bana sorarsan ikinizin de haklı olduğu yerler var, aslında doğru iletişimde ortak bir yol bulabilirsiniz arkadaşlar.

1 - ilk olarak yorum yapmak, araştırmak, fikir belirtmek için cebimizde para olmasına gerek yok.
2 - ikincisi ise bu dönemde paranın kıymetini bilen, iyi araştıran, alın terinin heba edilemeyeceği bir dönemde yaşadığımızın farkında olan bir konseptte düşünerek sistemler ile alakalı fikir beyan edilmeli.

ve tüm bunlar bütçesel ve yorum yapan kişilerin karakterleri ile harmanlandığında çok komplex bir kavram çıkıyor karşınıza.

o yüzden sakin kalıp, geniş açıdan olaylara yorum yapmalı, birbirimizi kırmamalıyız.

iyi forumlar.

Radiohead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
ayın 11 inde 18 inde inidirm yapmış hep pazartesi günleri bence bu pazartesi de sistem yaparlar bankkartla da 2.500 lira para geliyor ama 6 taksit görmedim ben hiç ben de 3 taksitle alabildim vatandan
Haklısın en fazla 3 taksit yapıyormuş vade farksız ama o da beklenir :)

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
bana sorarsan ikinizin de haklı olduğu yerler var, aslında doğru iletişimde ortak bir yol bulabilirsiniz arkadaşlar.

1 - ilk olarak yorum yapmak, araştırmak, fikir belirtmek için cebimizde para olmasına gerek yok.
2 - ikincisi ise bu dönemde paranın kıymetini bilen, iyi araştıran, alın terinin heba edilemeyeceği bir dönemde yaşadığımızın farkında olan bir konseptte düşünerek sistemler ile alakalı fikir beyan edilmeli.

ve tüm bunlar bütçesel ve yorum yapan kişilerin karakterleri ile harmanlandığında çok komplex bir kavram çıkıyor karşınıza.

o yüzden sakin kalıp, geniş açıdan olaylara yorum yapmalı, birbirimizi kırmamalıyız.

iyi forumlar.
kırmak gibi bir amacım yok hocam sadece okulda da bir arkadaşım böyle şeyler söylüyordu tetikliyor beni biraz kusura bakmayın yani

cnremir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emir Çınar
Ekran kartı sizce nasıl, çift fanlı olması sebebiyle sıcaklık yüksek olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Serkan karakaya
Yapıkrediye 3 6 taksit vade kartsız varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Uğur ceylan

Radiohead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
ayın 11 inde 18 inde inidirm yapmış hep pazartesi günleri bence bu pazartesi de sistem yaparlar bankkartla da 2.500 lira para geliyor ama 6 taksit görmedim ben hiç ben de 3 taksitle alabildim vatandan
Bankkartta Vatan Bilgisayara 1500 TL indirim görebildim kampanya olarak.. "Beyaz Eşya&Elektronik Eşya Alışverişlerinize 1.000 TL Bankkart Lira" kampanyası ile birleştirerek mi 2500 TL para geliyor dediniz?

A_TURAN_A

80+ Bronze
Bankkartta Vatan Bilgisayara 1500 TL indirim görebildim kampanya olarak.. "Beyaz Eşya&Elektronik Eşya Alışverişlerinize 1.000 TL Bankkart Lira" kampanyası ile birleştirerek mi 2500 TL para geliyor dediniz?
Evet oblar birleşince oluyor, birde elektronik kampanyası var 250 lira onunla da birleşmiyor ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc 19.500 dü 1.000 tl puan gelsin diye bletooth kulaklık aldım 400 liraya, bir de 100 liraya termal macun aldım.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
İsrafil can
4070lliden iymidir

Top Bottom