Arama sonuçları: *

1. C

Yazılım ve düşük seviye oyunlar için

Merhaba arkadaşlar. 7500 8000 tlyi geçmeyecek yazılım ve düşük seviye için laptop arayışındayım. Ultrabook mu önerirsiniz veya başka bişey mi. Şimdiden çok teşekkür ederim.
  2. C

Alpha 17 vs msi gf65 thin 10ue

Hayırlı olsun aldığınız laptop
  3. C

Alpha 17 vs msi gf65 thin 10ue

Sizce hangisi ve nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. Bütçe konusunda çok kararsızım açıkçası bi 22 bin tl lik beğeniyorum bi 13 bin tl lik yeter bana diyorum. Eğer bunlardan daha iyi önerileriniz varsa açığım. Sağlıkçı olduğum için araştırmaya çok vaktim kalmıyor ve boş zamanlarımda kafa...
  4. C

Çözüldü✓ Casper Excalibur Laptop Aldım

Adam almış hevesini niye kırıyosunuz ki yok ısınıyor yok soba vs. Hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan inşallah sıkıntısız sorunsuz kullanırsın.
  5. C

50.000 TL Mining Sistem Tavsiyesi

Bu tepkiyi stokları kurutan karaborsacılara verseydiniz bişeyler için çabalasaydınız keşke.
  6. C

Hp db-0002nt hakkında bilgi

Merhaba arkadaşlar. Elimde hp laptop var. HP 15-DB0002NT AMD A9-9425 3.1GHZ-4GB-1TB HDD-15. Hangi yükseltmeleri yapabilirim ve hangi oyunları oynayabilirim yardım bekliyorum. İşlemci değiştirebilir miyim mesela veya ekstra ekran kartı takabilir miyim? Şimdiden teşekkür ediyorum. ( ekran kartı...
  7. C

Rx5600m hakkında bilgi

Driverlar konusunda şüphelerim var sadece nedense amd ye işlemci haricinde önyargılı yaklaşıyorum hep
  8. C

Rx5600m hakkında bilgi

İyi geceler arkadaşlar. Msi alpha düşünüyorum fakat amd ekran kartı çok arada bıraktı beni pek sıcak bakmıyorum. Sizin görüşleriniz nelerdir ve rx5600m hangi rtx karta eşdeğerdir
  9. C

Kronik sorunu olan laptop modelleri ( rehber)

Hangisi hocam bu
  10. C

İkisi arasında kaldım sizce hangisi?

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-3-1/ https://www.hepsiburada.com/msi-gf65-thin-10ue-045xtr-intel-core-i7-10750h-16gb-512gb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB000019DCXM
  11. C

Günümüz oyunlarının çoğunu oynatabilecek laptop tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Masaüstü toplamayı düşünüyordum fakat malum stoksuzluktan laptopa döndüm. Çoğu oyunu sorunsuz oynatacak 10-12 bin TL bandında laptop önerilerinize açığım
  12. C

Sizce hangi ekran kartını almalıyım

Anakart : msi x570 tomahawk İşlemci: Ryzen 5 5600X. Ekran kartı: Bilinmezlikte şu anda. RAM: G.Skill 16 GB(8*2) Trident Z Neo 3600 MHz. SSD: Samsung 500GB 970 EVO. Kasa: Cooler Master Master Case h500. PSU: Thermaltake Toughpower GF180PLUs Gold 750W. Böyle bir sistemim var. Amacım oyun yazılım...
  13. C

İkinci el ekran kartı alınır mı?

Ben de o dertten muzdaribim. Az bişey daha biriktiriyim daha iyisi olsun derken şuan alamıyoruz bile. Ama bana en çok dokunan fırsatçılar. Hadi miningçileri anlarım. Bişeye vaktini ayırıyosun para kazanıcam diye ki onların da alma sebebi mininge özel trde kart olmaması olsa onlar rahat bırakır...
  14. C

Mining yapılıp yapılmadığını nereden anlarım peki? Ve 2070 için 5bin tl uygun mu sizce? 1613675514 Sıkıntım işte çok anlamıyorum ne testi yapılır edilir diye o yüzden de çekincelerim vardı
  15. C

Evet arkadaşlar malumunuz fiyatlar çok uçuk ben de ikinci ele yönelmeye karar verdim. Sorum açık sizce alınır mı? Rtx serisinden bahsediyorum. Kurduğum sistem Anakart : msi x570 tomahawk İşlemci: Ryzen 5 5600X. Ekran kartı: Bilinmezlikte şu anda. RAM: G.Skill 16 GB(8*2) Trident Z Neo 3600 MHz...
  16. C

Bütün oyunları oynatabilecek en ucuz sistem

İlla 15 bin tl olmasına gerek yok. Dediğim gibi benim isteklerimi karşılayacak çoğu oyunu sorunsuz oynatacak bir sistem olsa kâfi benim için. Piyasayı pek bilmediğim için o kadar fiyat biçtim ama 10 bin tllik bir sistem olursa da olur benim için.
  17. C

Bütün oyunları oynatabilecek en ucuz sistem

Merhaba arkadaşlar. Küçüklükten beri hayalim olan oyun odası kapsamında baş köşeye oyun bilgisayarımı koymayı düşünüyorum. Hem yazılım yapabileceğim hem de bütün demiyim de çoğu oyunu oynayabileceğim bir sistem almak istiyorum. Kafamdaki bütçe 15.000 tl civarı ama ne kadar düşürebilirsem kârdır...
  18. C

15 20 bin tl civarı sistem

Dediğim gibi çok bir bilgim yok bu konularda daha çok yeniyim. Maksimum bütçem o olduğu için öyle söyledim daha az veya çok tutar hesaplamadım. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  19. C

15 20 bin tl civarı sistem

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar toplama konusunda yeniyim ama araştırmalarıma göre böyle bir sistem topladım sizce nasıl? Ekran kartı sıkıntısı malum ki seçtiğim elran kartından da emin değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim her şey için.
Geri