Alpha 17 vs msi gf65 thin 10ue

cacakarax

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
18000
Sizce hangisi ve nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. Bütçe konusunda çok kararsızım açıkçası bi 22 bin tl lik beğeniyorum bi 13 bin tl lik yeter bana diyorum. Eğer bunlardan daha iyi önerileriniz varsa açığım. Sağlıkçı olduğum için araştırmaya çok vaktim kalmıyor ve boş zamanlarımda kafa dağıtmak amaçlı laptop istiyorum yazılım photoshop vs ile de uğraşmak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maks bütçem 18bin tl ama 13 bin tl lik laptop içime sinerse de sevinirim.

Son düzenleme:
vay arkadaş alpha 17 yi günlerce aradım bulamayınca başka laptop aldım .

Çok anlamam ama @Techno08 un bilgisine güvenirim .

vay arkadaş alpha 17 yi günlerce aradım bulamayınca başka laptop aldım .

Çok anlamam ama @Techno08 un bilgisine güvenirim .

teşekkür ederim hocam. Çok üzülmeyin msi alpha 17 şu anda fiyatını hak etmiyor zaten. Yanlış hatırlamıyorsam eğer @Radeon RX 5500M hocam 12 bin küsüre almıştı alpha 17’yi.

teşekkür ederim hocam. Çok üzülmeyin msi alpha 17 şu anda fiyatını hak etmiyor zaten. Yanlış hatırlamıyorsam eğer @Radeon RX 5500M hocam 12 bin küsüre almıştı alpha 17’yi.
şuan aldığım laptopu heyecanla bekliyorum , alpha 17'ye göre teknik anlamda daha iyi görünüyor . tabi fiyat olarak da biraz daha yüksek .

yorumları çok iyi görünüyor , bakalım gelince değerlendireceğim .

şuan aldığım laptopu heyecanla bekliyorum , alpha 17'ye göre teknik anlamda daha iyi görünüyor . tabi fiyat olarak da biraz daha yüksek .

yorumları çok iyi görünüyor , bakalım gelince değerlendireceğim .

işlemci hariç sizin aldığınız laptop daha iyi hocam. Alpha 17’de ki ekran kartı rtx 2060 dengi. Msi alpha 17 daha ucuzdu 11.500’e bile satıldığını görmüştüm ama şu anda pahalı.

işlemci hariç sizin aldığınız laptop daha iyi hocam. Alpha 17’de ki ekran kartı rtx 2060 dengi. Msi alpha 17 daha ucuzdu 11.500’e bile satıldığını görmüştüm ama şu anda pahalı.

amd 7 4800 işlemcili bir laptopta fark ne olurdu ? ( grafiği buldum ama değerlendirmeyi bilmiyorum :D )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dos
Hayırlı olsun aldığınız laptop
dostum Asus Strix serisini inceleyebildin mi ?

Bu arada Asus laptoplar hakkında fikri olan var mı ?

Ekler

• işlemci.JPG
    işlemci.JPG
    73.6 KB · Hit: 63
Geri