Arama sonuçları: *

• Users: ino.
  • Order by date
  1. ino.

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Eskiden PossibleTurco hocam açardı bu tür konuları. Hesapları nur içinde yatsın :(
  2. ino.

Paralı antivirüs programı

Önerim Kaspersky üzerine.
  3. ino.

Yardım Vodafone fiber pingim yüksek!

Tahminen Modem arızalı. Müşteri hizmetlerinden saha ekibi göndermelerini isteyin.
  4. ino.

Diğer cihazlarada durum aynı mı
  5. ino.

Kablosuz normal. Kablolu deneyin. Genel olarak Vodafone Fiber kötü. Ayrıca fiber'de 10Gbps'ye kadar alınabilir. Bilmeden konuşmayın.
  6. ino.

Sizce Hangi ekran kartını almalıyım

Gainward. Soğutma ortalama.
  7. ino.

Windows 11 ile oyun testi videosu yeniden yapılmalı.

İlk videoda Windows 11'in NT 6.3 kerneli üzerine kurulmuş bir nevi Windows 10'un modlanmış hali ile testler yapıldı. Şimdi ise Dev kanalında yepyeni bir Nickel kod tabanına sahip yapı var. Bu yapı ile video çekmek daha mantıklı çünkü artık Windows 11 modlu bir windows 10 değil. Evet özünde hala...
  8. ino.

Proje Sponsorluğu

İlk önce haber vermediğim için özür diliyorum. Ne yazıkdır ki her hangi bir sponsor bulamadık ve kendi cebimizden zar zor topladık. Bu bize inanılmaz zaman kaybettirdi. Ne güzeldir ki Antepe gittik ve güzel bir deneyim kazandık. Yineden bu konuda bana yardımcı olmaya çalışan herkese sonsuz...
  9. ino.

4500TL Bütçe ile PC toplama.

Açıkçası birazcık prim amaçlı o başlığı yazdım :D neyse saadete gelelim. 4500TL bütçem var. A320-M anakart /thermaltake V200 kasa/ 8 GB 3200 MHz RAM / 2TB HDD 120 GB SSD var. İşlemci Athlon 3000G var ama çok güçsüz. Onun yerine 1600 AF'ya da 2600 düşünüyorum. Rica etsem 4500 TL ile bana...
  10. ino.

Abdullah abinin ikizi/kardeşi

2 küçük kardeşi de var. Doğru mudur @Abdullah Hacıgül hocam? Yanlış ise yanlış bilgi vermeyelim arkadaşa.
  11. ino.

Abdullah Abinin ekipmanları neler?

Sistemi ve Ekipmanı ne?
  12. ino.

İtopya alışveriş hakkında

Sorun ne konude yine yardımcı olabilirim.
  13. ino.

İtopya alışveriş hakkında

Ben sistem topladım.Hiç bir sorun olmadı.
  14. ino.

Modem Panel sorunu

Merhaba arkadaşlar! Modemim Huawei HG255S. Modemimin paneline ulaşmak istiyorum. Ama isim ve şifreyi bilmiyorum. Modem ilk geldiğinde küçüktüm. Kurcalayıp şifreyi değiştirmiştim. Baya uzun zaman geçti. Ama şifreyi bilmiyorum. Şimdi sıfırlayın diyeceksiniz. Hayır sıfırlayamam. Modem duvara...
  15. ino.

ShiftDelete'nin ağır ifşası :D

hangi video :)?
  16. ino.

Butona Basınca Led Yakmak

dostum butondan sinyal okuyup ona göre lede komut vermen gerekir. 1596353160 Video
  17. ino.

Yardım pc depolama arttırma

Eğer cd girişi varsa dönüştürücü ile bir disk daha takabilirsin.Yoksa bulut servislerine yönelmeni öneririm.
  18. ino.

Proje Sponsorluğu

Umarım söylememde sıkıntı yoktur ama abdullah abi özelden döndü.PDR ve sunuyu attım inşallah görür ve yardımcı olur :)
  19. ino.

Proje Sponsorluğu

Eğer burdan sponsor çıkarsa büyük kağıda arkaya yazarım Donanım Arşivi Forum Sponsorluğunda diye.Altınada yarımcı olanların ismini yazarım :) 1596308994 Abi eğer sorun olmassa bu konuyu abdullah abiye iletebilirmisin.Belki başka üyeler için önemli olmayabilir ama benim için cidden önemli.Umarım...
  20. ino.

Proje Sponsorluğu

Nasıl yani?Diğer yöneticilerin de mi kararı lazım?
Top Bottom