kanka ondan değil eğer bütün ekipmanları vs aynı anda aldıysan bi sorum olacaktıBen sistem topladım.Hiç bir sorun olmadı.
Hepsi aynı sepette ise tek kolide birleştirip yollarlarArkadaşlar daha önce itopyadan toplu bi şekilde alışveriş yapan oldu mu ? Sistem, monitör, klavye, kulaklık, mouse bunların hepsini toplu sipariş veren var mı ?
Kanka şimdi ben dediğim gibi toplu bi şekilde sipariş verdim, kargo takipte 3 kutu olarak gözüküyor normalde kaç kutu olması lazım diye soracaktın alışveriş yapan birine. Çünkü eksik bi ekipman gelirse ben bu sistemi nasıl test edeceğim, zaten işten dolayı adam akıllı evde duramıyorumSorun ne konude yine yardımcı olabilirim.
aynı sepetteydi bugün kargoya verilmiş 3 kutu olarak gözüküyor, kaç kutu olması gerekiyor ? eksik bi ekipman veya parça göndermezler inşallahHepsi aynı sepette ise tek kolide birleştirip yollarlar
Sorun olmuyormus ama siparislerin gec gelebilir panikleme gec gelirseArkadaşlar daha önce itopyadan toplu bi şekilde alışveriş yapan oldu mu ? Sistem, monitör, klavye, kulaklık, mouse bunların hepsini toplu sipariş veren var mı ?
kanka güven sıkıntım yok zaten herhangi bi malzemenin geç gelmesinden korkuyorum çünkü evde fazla bulunamadığımdan eğer bi problem varsa test yapmak için fazla gecikmiş olmayalım.İtopya ya güvenebilirsin dostum sıkıntı olmaz