Arama sonuçları: *

1. E

Laptop ekran kartı sorunu

Hepsini güncelledim kaç kere sildim geri yükledim ama olmuyor ya kafayı yiyeceğim 2 gb ekran kartı var nasıl çok kötü oyunda bile kasıyor ya 1615756446 Teşekkür ederim yardımın için
  2. E

Bunun yerine başka bir çözüm yok mu, yani servise fln göndersem düzeltirler mi bu sorunu, 2gb ekran kartı olan laptopu, çöp laptop gibi kullanıyorum çok kötü bir durum ya
  3. E

Merhaba, e-card'ın ne olduğunu ve nasıl yapabileceğimi söyler misiniz rica etsem
  4. E

Arkadaşlar bir çok şey denedim ama olmuyor lütfen birisi yardımcı olsun ya lütfen. AMD A9-9425 işlemcili R5 M420 2GB ekran kartlı laptopum var. Her oyunda kasıyor süper güç moduna aldım pili yine kasıyor. Lütfen ekran kartımı düzeltmem de birisi yardımcı olsun. 8Gb ram var laptopta ama yine...
  5. E

Asus TUF Oyuncu Laptop Serisi Nasıldır ?

Bu Baya güzelmiş ben de beğendim parasına değer bence.
  6. E

Amd ekran kartı sorunu

Öyle bir seçenek göremiyorum. Lanry olsun bu asus marka laptopa ya 2gb harici ekran kartını koyuyorlar ama kullanamıyoruz
  7. E

Amd ekran kartı sorunu

Merhaba arkadaşlar, ASUS X505BP model laptop kullanıyorum, 4 GB RAM- AMD A9 9425 İŞLEMCİ - AMD HD 8500M(BÜTÜNLEŞİK) R5 M420 2GB(AYRI) EKRAN KARTI var ama oyunlarda berbat performans veriyor laptop. Bir sürü forumda bu sorunun aynısını gördüm ama kimse çözemedi ya lütfen yardımcı olur musunuz ...
  8. E

laptop ram yükseltme

Teşekkür ederim bana yardımcı olduğunuz için.
  9. E

laptop ram yükseltme

@backergreystone bendeki ramin hızını yükseltme gibi bir şansım var mı? Bios'a giriyorum ama orada öyle bir ayar göremiyorum. Youtube 'da izlediğim videolarda insanlar yükseltebiliyor. Bunu nasıl yaparım ben. Az önce Bios'u da güncelledim baktım yine yok. Bu konu hakkında bilgin var mı?
  10. E

laptop ram yükseltme

@backergreystone Öneriniz için teşekkürler ederim fakat bir sorun mu var laptopumda merak ediyorum. Ddr4 ram neden 1866 mhz, bunu yükseltmemin bir yolu yok mu acaba. Önerdiğiniz rami alırsam benim laptopta çalışır mı bunu soruyorum çünkü 2400 mhz bir ram önermişsiniz.
  11. E

laptop ram yükseltme

ASUS X505BP-EJ219T AMD A9-9425/4G DDR4/1TB HDD/2G AMD 1614020476 @Lecter öncelikle sorunum ile ilgilendiğin için teşekkür ederim. SPD kısmını açtığımda böyle bir sekme geliyor. Slot tuşuna bastığımda Slot1 ve Slot2 seçeneği var ama ikisinde de bir şey yazmıyor.
  12. E

laptop ram yükseltme

Merhaba arkadaşlar, laptopumda bulunan 4 gb ram bana çok yetersiz geliyor. Bunu yükseltmek istiyorum ama aynı ram'den hiçbir yerde bulamıyorum. Bugün bir kaç bilgisayarcıya gittim farklı şeyler söylediler. Benim laptopun ram'i DDR4 1866 MHz hızında çalışıyor . Bazı bilgisayarcılar 2400 MHz ram...
Top Bottom