Neler Yeni

Laptop ekran kartı sorunu

Emiirhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan Özcan
Arkadaşlar bir çok şey denedim ama olmuyor lütfen birisi yardımcı olsun ya lütfen. AMD A9-9425 işlemcili R5 M420 2GB ekran kartlı laptopum var. Her oyunda kasıyor süper güç moduna aldım pili yine kasıyor. Lütfen ekran kartımı düzeltmem de birisi yardımcı olsun. 8Gb ram var laptopta ama yine oyunlar kasıyor. Ekran kartım 2 Gb olmasına rağmen kasıyor ya ve Amd software uygulamasına girdiğimde 2gb harici ekran kartım 1 gb olarak gözüküyor. Bütünleşik ekran kartım ise 2 Gb olarak gözüküyor. Paylaşılan toplam bellek çok fazla değil mi sizce de ya lütfen birisi yardımcı olsun bu sorunumu nasıl düzelteceğim ben. Görselleri aşağıya bırakıyorum.
2021-03-14 (2).png
2021-03-14.png

G.P.U

80+ Silver
Bende de aynı sorun var 😫

En iyisi e - card yöntemini dene yoksa işin zor

G.P.U

80+ Silver
Merhaba, e-card'ın ne olduğunu ve nasıl yapabileceğimi söyler misiniz rica etsem
E - car diz üstü bilgisayarlara masa üstü bilsayar ekran kartı takma işlemidir laptoptaki wifi kartını söküp onun slotuna gerekli aparatı takıyorsun sonra uzayan kabloyu dışarı sarkıtarak dışarıda ekran kartı slotu oluşturuyorsun sonra da ekran kartını takıyorsun ve kullanıyorsun ama bunu yapman dahalinde laptopunda artık bi kuyruk olucak ve taşırken ekran kartını da söküp ayrı olarak taşıyacan ve birde wi - fi kartın olmayacak bi wifi adaptörü alman gerekecek işlemcine gtx 750 ti fazlasını takmanı önermem

Emiirhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan Özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E - car diz üstü bilgisayarlara masa üstü bilsayar ekran kartı takma işlemidir laptoptaki wifi kartını söküp onun slotuna gerekli aparatı takıyorsun sonra uzayan kabloyu dışarı sarkıtarak dışarıda ekran kartı slotu oluşturuyorsun sonra da ekran kartını takıyorsun ve kullanıyorsun ama bunu yapman dahalinde laptopunda artık bi kuyruk olucak ve taşırken ekran kartını da söküp ayrı olarak taşıyacan ve birde wi - fi kartın olmayacak bi wifi adaptörü alman gerekecek işlemcine gtx 750 ti fazlasını takmanı önermem
Bunun yerine başka bir çözüm yok mu, yani servise fln göndersem düzeltirler mi bu sorunu, 2gb ekran kartı olan laptopu, çöp laptop gibi kullanıyorum çok kötü bir durum ya

G.P.U

80+ Silver
Bunun yerine başka bir çözüm yok mu, yani servise fln göndersem düzeltirler mi bu sorunu, 2gb ekran kartı olan laptopu, çöp laptop gibi kullanıyorum çok kötü bir durum ya
Yollaybilirsin bozulmuşsa falan reballing yaparlar cözebilirler tabi bi götürmeni tavsiye ederim

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Driver ile ilgili olabilir mi? Bende eski bir laptop vardı ona driver indirince göstermişti her şeyi.

Emiirhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan Özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver ile ilgili olabilir mi? Bende eski bir laptop vardı ona driver indirince göstermişti her şeyi.
Hepsini güncelledim kaç kere sildim geri yükledim ama olmuyor ya kafayı yiyeceğim 2 gb ekran kartı var nasıl çok kötü oyunda bile kasıyor ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim yardımın için
Yollaybilirsin bozulmuşsa falan reballing yaparlar cözebilirler tabi bi götürmeni tavsiye ederimtş

Top Bottom