Arama sonuçları: *

1. B

Fanları anakarta bağlamak istiyorum

Çoklayıcı alınca bir tane çoklayıcıya farklı fan bağlarsak çalışır mı ? ayrıca aldığınız çoklayıcı linkini atma şansınız var mı ?
  2. B

PC TOPLAYACAĞIM SİZCE NE KADAR TUTAR

Hazır sistem alın o fiyata ya da yurtdışı amazondan ekran kartı düşürmeyi deneyin 8k ya felan rx 6800 xfx düşüyor almanda amazonda kendisi rtx te nvidia gerisinde kalsada 3070 den güçlü bir kart geriye kalan 12k ile 5900x li x570 li çok sağlam sistem toplarsınız bence
  3. B

5500xt için 2 modelden hangisi alınmalı?

Ben XFX i başarılı buluyorum tercihim xfx olurdu ama iki kartta sizi üzmez bence hoşunuza gideni alın.
  4. B

Öneri 6800XT Ekran Kartı Tavsiyesi

Teşekkür ederim powercolor hiç kullanmadım bir sıkıntı yaratmaz değil mi ya da garanti olayında yardımcı oluyorlar mı, biraz sistemi alayım sorunsuz kullanayım bir sorun çıkarmasın kafasındayım ondan soruyorum, oyuncu olmasam sadece macos kullanırdım kafa rahatlığı açısından ama hem oyun hem iş...
  5. B

1440p kullanıyorum o yüzden eksileri oluyor biraz 1080p olsa zaten düşünmem bile değiştirmeyi AMD ye karşı biraz şeyim 5700xt gaming x ile biraz sorunlar yaşamıştım aslında gönlüm yine msi dan yana ama başka bir sorun yaşamak istemediğim için amd tarafında özellikle önerilen bir 6800xt modeli...
  6. B

Merhabalar yeni bir sistem topladım şu an parçaları yolda ama ekran kartı olarak bir kararsızlık yaşamaktayım normalde istediğim kart rtx 3080 idi ama piyasada çok uçuk fiyatlara satılıyor vatan itopya gibi sitelerde düşürmek ise çok zor botlar uygun fiyata düşer düşmez alıyor bu yüzden...
Top Bottom