Rennes
80+ Gold
Dahası
Kallavi bir şey, belli ağır abi bu.tipini geç anakart yamultur soğutmaya bak destek lazım buna
Kallavi bir şey, belli ağır abi bu.tipini geç anakart yamultur soğutmaya bak destek lazım buna
Görüntüsünü bilemicem, bana pek farklı gelmiyorlar; ama soğutma olarak Nitro+‘ı yiyorKk cidden tipi sana güzel geliyor mu üst bloğu sanki yapıştırılmış gibi bir Nitro+ 'a bakıyorum, bir de buna bakıyorum bu alınmaz.
Tabii baksana kallavi, ağır abi gibi.Görüntüsünü bilemicem, bana pek garklı gelmiyorlar; ama soğutma olarak Nitro+‘ı yiyor
benim akım korumalı prizin yanında iyi iş görür kavgadaKallavi bir şey, belli ağır abi bu.
Lan bu sakat bırakırbenim akım korumalı prizin yanında iyi iş görür kavgada
Teşekkür ederim powercolor hiç kullanmadım bir sıkıntı yaratmaz değil mi ya da garanti olayında yardımcı oluyorlar mı, biraz sistemi alayım sorunsuz kullanayım bir sorun çıkarmasın kafasındayım ondan soruyorum, oyuncu olmasam sadece macos kullanırdım kafa rahatlığı açısından ama hem oyun hem iş olunca macos u bırakmak zorunda kaldım.15000 TL' ye 6900XT var.
PowerColor Red Devil RX6900XT 16GB 256Bit GDDR6 | Game Garaj
Bu fiyata başka kart yok. En sağlam modellerden.Teşekkür ederim powercolor hiç kullanmadım bir sıkıntı yaratmaz değil mi ya da garanti olayında yardımcı oluyorlar mı, biraz sistemi alayım sorunsuz kullanayım bir sorun çıkarmasın kafasındayım ondan soruyorum, oyuncu olmasam sadece macos kullanırdım kafa rahatlığı açısından ama hem oyun hem iş olunca macos u bırakmak zorunda kaldım.