Beyler mehmet akif ersoy üniversitesi sivil havacılık kazandım 2. öğretim devam zorunluluğu hakkında bilgisi olan varmı yani gitmeden okunulabilirmi ikinci öğretimde okuyan varmı acill yardım gerek :)
uygun fiyata alınabilecek kablosuz şarj aleti bildiğiniz varmı alt sat yapmak amacı ile düşünüyorum sizce mantıklı olurmu ve aliexpress gibi siteleri tercih etmek doğru olurmu sizce?
beyler bir konu hakkında sorum var valorant hesabı satan insanlar var 10 TL'ye 20-40 skinli gibi böyle hesaplar satılıyor bunları tedarik yerleri neresi oluyor ve güvenilir mi geçrekten
Beyler telefonda 4 gb ram ile 6 gb ram arasında çok fark olurmu yani ben telefondan oyun oynayan birisi değilim whasapp instagram gibi normal sosyal medya uygulamları kulanmaktayım bana bir etkisi olurmu sizde 4 gb yerine 6 almalımıyım?
beyler note 8 cihazımı evofone göndereceğim ekranı yan sanayi taktırmıştım orjinali ile değiştirmek istiyorum vs ekran değişim fiyatlatını bilen varmı aceba yada cihaz değişimi gibi bir şey oluyormu cihazın garantisi devam ediyor garantisi devam ettiği halde maddi zorunluluktan dolayı yan sanayi...