Arama sonuçları: *

• Users: abiss
  • Order by date
  1. A

Mehmet akif ersoy üniversitesi

harç ücretlerine baktım 900 tl gibi gördüm bu yıllık ücret oluyor değil mi ?
  2. A

Mehmet akif ersoy üniversitesi

Beyler mehmet akif ersoy üniversitesi sivil havacılık kazandım 2. öğretim devam zorunluluğu hakkında bilgisi olan varmı yani gitmeden okunulabilirmi ikinci öğretimde okuyan varmı acill yardım gerek :)
  3. A

UCUZA ALINABİLECEK KABLOSUZ ŞARJ

uygun fiyata alınabilecek kablosuz şarj aleti bildiğiniz varmı alt sat yapmak amacı ile düşünüyorum sizce mantıklı olurmu ve aliexpress gibi siteleri tercih etmek doğru olurmu sizce?
  4. A

skinli valorant hesabı satan siteler

Anladım teşekkür ederim.
  5. A

Teşekkür ederim sağolun
  6. A

beyler bir konu hakkında sorum var valorant hesabı satan insanlar var 10 TL'ye 20-40 skinli gibi böyle hesaplar satılıyor bunları tedarik yerleri neresi oluyor ve güvenilir mi geçrekten
  7. A

redmi note 10 4gb ram vs 6 gb ram

Teşekkür ederim 4 seçeceğim bütçe sorun biraz kendimi zorlamaya değmez ama anladığım kadarıyla?
  8. A

redmi note 10 4gb ram vs 6 gb ram

Beyler telefonda 4 gb ram ile 6 gb ram arasında çok fark olurmu yani ben telefondan oyun oynayan birisi değilim whasapp instagram gibi normal sosyal medya uygulamları kulanmaktayım bana bir etkisi olurmu sizde 4 gb yerine 6 almalımıyım?
  9. A

Xiaomi note 8 ekran değişimi yaptıran oldumu

anladım ekran fiyatı çıkacaktır yani daha sonra garanti kapsamına dahil edilecek telefonum
  10. A

garanti dışı olmasını gerektiren durum nedir ? 1616157267 Peki cihazım neden garanti dışında onu anlayaamdım ?
  11. A

beyler note 8 cihazımı evofone göndereceğim ekranı yan sanayi taktırmıştım orjinali ile değiştirmek istiyorum vs ekran değişim fiyatlatını bilen varmı aceba yada cihaz değişimi gibi bir şey oluyormu cihazın garantisi devam ediyor garantisi devam ettiği halde maddi zorunluluktan dolayı yan sanayi...
  12. A

Minining yaparken ekran kartı sıcaklığını vs telefonda görmek

bugün bir arkadaşım bahsetti mining yaparken ekran kartı sıcaklığını durumu telefondan görebileceğim bir sistem varmış bilgisi olan varmı aceba?
  13. A

ekran kartı 87 derecede çalışlıyor mining yaparken

marka modelini bilmiyorum ancak 3 fan önde 1 fan arkada var ve hava kanalları oldukça geniş 1613769176 Peki yardımlarınız için teşekkür ederim :)
  14. A

ASUS TUF GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192 Bit 1613768886 Bunu doğru şekilde yapabileceğimi gösteren bir yer varmı ?
  15. A

çift fanlı mininngi durdurunca 46 dereceyye düşüyor
  16. A

GTX 1660 ti
  17. A

uzun süredir yapan birileri varsa bu olayın zararı nedir 87 derece yüksek gibi geliyor :)
  18. A

Ekran kartı sıcaklığı öğrenme

oyun oynamayacağım sürekli açık kalsın istiyorum görebilmek adına 1613767970 tam olarak nereden açıklarsan sevinirim :) bulamadım da
  19. A

Ekran kartı sıcaklığı öğrenme

ekran kartı sıcaklığımı öğrenebileceğim iyi bir uygulama önerir misiniz??
  20. A

Mining için 1660 ti overclok

çok teşekkür ederim :)
Top Bottom